W mroku przeszłości

Okładka książki W mroku przeszłości autora Beverly Barton, 8324127429
Okładka książki W mroku przeszłości
Beverly Barton Wydawnictwo: Amber Cykl: Griffin Powell (tom 1) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Griffin Powell (tom 1)
After Dark
2007-01-17
2007-01-17
Ewa Błaszczyk

Kup W mroku przeszłości w ulubionej księgarnii

Oceny książki W mroku przeszłości

OPINIE i DYSKUSJE o książce W mroku przeszłości

Ta książka nie porywa ani stylem, ani fabułą. Bohaterowie dobrze wykreowani, ale te ich imiona to jakaś masakra. Mary Martha, Lilie Mae, Johnny Mack... Nawet jak na Stany, to dość dziwne... Nie było to jednak aż tak złe, jako całość. Na początku strasznie zagmatwane, później dość płytkie, ale jednocześnie wciągające. Mimo wszystko polecam jako dobrą, niezobowiązującą rozrywkę.

Taki romans z wątkiem kryminalnym w tle. Dość przewidywalna, ale czyta się w miarę szybko, więc na wieczór z kawą i odmóżdżaniem w sam raz :)

To druga z książek Beverly Barton która była jedną z najlepszych jej książek. Bardzo podobały mi się wątki ze wspomnieniami głównych bohaterów. A co do bohaterów to bardzo spodobała mi się postać Johnnego Macka i Willa za to Lane chwilami mnie denerwowała ale dało się ją znieść ;) Bardzo fajna historia. Trzymająca w napięciu do samego końca. Oczywiście nastało w końcu szczęśliwe zakończenie w którym dwójka głównych bohaterów ,którzy byli w sobie zakochani od wielu lat i tyle wycierpieli w końcu są razem szczęśliwi.

254 użytkowników ma tytuł W mroku przeszłości na półkach głównych
42 użytkowników ma tytuł W mroku przeszłości na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki W mroku przeszłości

Cytaty z książki W mroku przeszłości

Beverly Barton W mroku przeszłości Zobacz więcej