Błogosławieństwo niebios 5

Okładka książki Błogosławieństwo niebios 5 autora Mo Xiang Tong Xiu,
Okładka książki Błogosławieństwo niebios 5
Mo Xiang Tong Xiu Wydawnictwo: Czarna Owca Cykl: Heaven Official's Blessing (tom 5) Seria: Seven Seas Danmei fantasy, science fiction
Heaven Official's Blessing (tom 5)
Seven Seas Danmei
Tian Guan Ci Fu
2026-09-01
2026-09-01
2022-12-20

Kup Błogosławieństwo niebios 5 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Błogosławieństwo niebios 5

OPINIE i DYSKUSJE o książce Błogosławieństwo niebios 5

Ten tom był naprawdę dobry! Działo się bardzo dużo, a historia wróciła na dobre tory i znowu skupia się wokół księcia Xianle.

Nie jestem fanką zabiegu z pierwszej połowy książki - dlaczego w danmei tak uwielbiają motyw odmładzania postaci?😅 Hua Cheng wyglądający jak dziecko może był uroczy dla Xie Liana, ale wciąż nie rozumiem po co taki zabieg 😆 Jednak potem akcja zeszła na bardziej poważne tory i naprawdę mi się podobała. Wyprawa na górę Tonglu była ciekawa i nieoczywista.

Zazdrosny Hua Cheng była naprawdę uroczy☺️ Bawi mnie też to, jak dla Xie Liana zrobi wszystko, ale dla innych towarzyszących im ludzi nie kiwnie palcem - chyba że inaczej zasmuciło by to Gege 😆

To zabawne, że TGCF w dużej mierze pisane jest w zabawny sposób, a jednak jest tu tyle bolesnych momentów. W tym tomie bohaterowie natykają się na nowe informacje, które mocno wstrząsają Xie Lianem. Nie mogę się doczekać, aż wyjdzie kolejny tom i dowiemy się, co one oznaczają. Trochę się boję, co z tego wyniknie, ale jednocześnie jestem bardzo ciekawa.

281 użytkowników ma tytuł Błogosławieństwo niebios 5 na półkach głównych
84 użytkowników ma tytuł Błogosławieństwo niebios 5 na półkach dodatkowych