Jak uniknąć pułapek nieszczęścia w decyzjach

41 str. 41 min.
- poradniki
- e-book
- Jak uniknąć pułapek nieszczęścia w decyzjach
- 2024-02-10
- 2024-02-10
- 41 min.
Czy zdarzyło Ci się podjąć złe decyzje, które sprowadziły na Ciebie nieszczęście? Czy czujesz, że wiele aspektów Twojego życia jest niezadowalających? “Jak uniknąć pułapek nieszczęścia” to eBook, który dostarczy Ci niezbędnych narzędzi do skutecznego i świadomego podejmowania decyzji. Dowiedz się, jak uniknąć powtarzania tych samych błędów i osiągnąć pełną harmonię w każdej dziedzinie życia. Niezależnie od tego, czy chodzi o karierę, relacje międzyludzkie, czy osobiste cele, “Wybierając właściwie” pomoże Ci rozwiązać problemy i osiągnąć sukces.
„To książka dla osób, które chcą podejmować mądre decyzje, odzyskać spokój wewnętrzny i przestać powtarzać te same błędy.”
Kup Jak uniknąć pułapek nieszczęścia w decyzjach w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jak uniknąć pułapek nieszczęścia w decyzjach