Powroty nad rozlewiskiem

Okładka książki Powroty nad rozlewiskiem autora Małgorzata Kalicińska, 9788324712014
Okładka książki Powroty nad rozlewiskiem
Małgorzata Kalicińska Wydawnictwo: Świat Książki Cykl: Rozlewisko (tom 2) literatura piękna
Rozlewisko (tom 2)
2008-01-01
2008-01-01
9788324712014

Posłuchaj fragmentu
00:00 /00:00

Kup Powroty nad rozlewiskiem w ulubionej księgarnii

Oceny książki Powroty nad rozlewiskiem

OPINIE i DYSKUSJE o książce Powroty nad rozlewiskiem

Na półkach: , , , ,

O ile "Dom nad rozlewiskiem" oraz "Miłość nad rozlewiskiem" bardzo mi się podobały, o tyle "Powroty nad rozlewiskiem" są takie sobie. Pierwsza część książki to historyczne nudy. Dalej poznajemy życie (bardzo rozwiązłe życie) Basi- mamy Gosi. Basia wyjaśnia, dlaczego porzuciła dziecko. Opowiada również o tym, w jaki sposób stała się właścicielką domu nad rozlewiskiem. Poznajemy jej burzliwy związek z Tomaszem. Książka całkiem ciekawa, jednak nie "wciąga" aż tak, jak dwie poprzednie, chwilami nudzi.

Historia jednej z bohaterek pierwszej części serii. Ukazuje różne oblicza miłości.... i ten dom który jak magnes przyciąga kobiety wrażliwe na jego urok.

Kalka akcji z Domu nad rozlewiskiem: córka, której sypie się życie wraca nad rozlewisko i w prostym życiu odzyskuje spokój ducha. Zaletą jest wiele przepisów na rosół w wersji na bogato lub skromniej. W książce brak pasji poprzedniczki.

5562 użytkowników ma tytuł Powroty nad rozlewiskiem na półkach głównych
1409 użytkowników ma tytuł Powroty nad rozlewiskiem na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Powroty nad rozlewiskiem

Okładka książki Kochana moja: Rozmowa przez ocean Basia Grabowska, Małgorzata Kalicińska
Kochana moja: Rozmowa przez ocean Basia Grabowska, Małgorzata Kalicińska
Okładka książki A miało być tak pięknie! Katarzyna Kalicińska, Małgorzata Kalicińska
A miało być tak pięknie! Katarzyna Kalicińska, Małgorzata Kalicińska
Okładka książki Irena Basia Grabowska, Małgorzata Kalicińska
Irena Basia Grabowska, Małgorzata Kalicińska

Cytaty z książki Powroty nad rozlewiskiem