Godzina Zero: Kryzys w czasie

Okładka książki Godzina Zero: Kryzys w czasie autora Darryl Banks, Frank Fosco, Dan Jurgens, Ron Marz, Jerry Ordway, 9788328235151
Okładka książki Godzina Zero: Kryzys w czasie
Ron MarzDan Jurgens Wydawnictwo: Hachette Polska Seria: Wielka Kolekcja Komiksów DC. Bohaterowie i Złoczyńcy komiksy
komiksy
Robert P. Lipski

Kup Godzina Zero: Kryzys w czasie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Godzina Zero: Kryzys w czasie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Godzina Zero: Kryzys w czasie

Godzina zero Kryzys w czasie to kolejny crossover z dużą ilością superbohaterów. Intryga koncentruje się na zawładnięciu zniszczeniu ? czasu. Niektóre postacie zbierają coraz więcej mocy i postanawiają, że ułożą wszystko po swojemu, w ich mniemaniu lepiej. Oddziałuje to na wszystkie ziemie multiwersum i wszelkich superbohaterów je zamieszkujących. Oczywiście oni łatwo się nie poddają i walczą z uzurpatorami ( bo okazuje się, że jest ich więcej ). Komiks stworzony przez Dana Jurgensa to porządna robota, ale trochę dla mnie tego wszystkiego za dużo... Z ciekawostek Waverider to postać, a nie pojazd do podróży w czasie jak to przedstawiono w serialu Legends of Tomorrow :)

Niestety, bez podjazdu do innych wielkich kryzysów, choć sytuację ratuje nieco dość szokujący plot twist na końcu historii. Bohaterów multum, puszczania oczek też, ale konkretów i frajdy z czytania niewiele.

47 użytkowników ma tytuł Godzina Zero: Kryzys w czasie na półkach głównych
38 użytkowników ma tytuł Godzina Zero: Kryzys w czasie na półkach dodatkowych

Okładka książki Green Lantern: Power of Will Jeremy Adams, Dan Jurgens, Ron Marz, Fernando Pasarin, Marco Santucci
Okładka książki Silver Surfer Epic Collection. Into the Outer Void Claudio Castellini, Scot Eaton, Tom Grindberg, Ron Marz, George Pérez
Okładka książki Guardians of the Galaxy Epic Collection. Homecoming Ron Lim, Ron Marz, Al Milgrom, Jim Valentino
Okładka książki Green Lantern: Szmaragdowy Zmierzch Darryl Banks, Fred Haynes, Ron Marz, Bill Willingham
Okładka książki Silver Surfer Epic Collection. The Herald Ordeal Ron Lim, M.C. Wyman, Ron Marz, Bill Reinhold, Jim Starlin, Kevin West
Okładka książki Ostatnia noc Darryl Banks, Stuart Immonen, Karl Kesel, Ron Marz, Mike McKone
Ostatnia noc Darryl Banks, Stuart Immonen, Karl Kesel, Ron Marz, Mike McKone
Okładka książki Liga Sprawiedliwości: Wieczna zima Andy Lanning, Ron Marz, Howard Porter, Marco Santucci

Okładka książki Aquaman: Kroniki Atlantydy Peter David, Esteban Maroto
Aquaman: Kroniki Atlantydy Peter David, Esteban Maroto
Okładka książki JLA - Amerykańska Liga Sprawiedliwości: Tom 1 Ken Branch, John Dell, Pat Garrahy, Oscar Jiménez, John Kalisz, Tom J. McGraw, Mark Millar, Grant Morrison, Howard Porter, Anibal Rodriguez, Chip Wallace
Okładka książki Nieskończony Kryzys Phil Jimenez, Geoff Johns, Jerry Ordway, George Pérez, Ivan Reis
Okładka książki Batman: Killer Croc powstaje Gene Colan, Gerry Conway, Dan Jurgens, Don Newton, Curt Swan
Okładka książki Deathstroke: Miasto zabójców Steve Erwin, Marv Wolfman
Deathstroke: Miasto zabójców Steve Erwin, Marv Wolfman
Okładka książki Fantastyczna czwórka 1 (1961) Jack Kirby, Stan Lee
Fantastyczna czwórka 1 (1961) Jack Kirby, Stan Lee
Okładka książki Nieskończony Kryzys: Poświęcenie Ed Benes, John Byrne, Karl Kerschl, David Lopez, Rags Morales, Greg Rucka, Gail Simone, Mark Verheiden

Cytaty z książki Godzina Zero: Kryzys w czasie

Dodaj cytat z książki Godzina Zero: Kryzys w czasie