Ale ja was kochałem

Okładka książki Ale ja was kochałem autora Gilbert Cesbron, 8321102921
Okładka książki Ale ja was kochałem
Gilbert Cesbron Wydawnictwo: Instytut Wydawniczy PAX literatura piękna
Mais moi je vous aimais
1981-01-01
1981-01-01
Irena Dewitz

Kup Ale ja was kochałem w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ale ja was kochałem

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ale ja was kochałem

Ta książka jest dowodem na to, że nie trzeba podążać za nowinkami, by przeczytać coś świetnego!
Pierwszy rozdział jest mega emocjonalny i odkrywa główny wątek, który w dalszych rozdziałach jest rozwijany.
Dawno nie czytałam czegoś podobnego.

Sam chłopiec, Yann, który zatrzymał się w rozwoju jest szczery, zadaje trafne pytania. Jest kontrastem do społeczeństwa. (Zastanawiałam się momentami czy to on jest chory czy ludzie.)
Mogę jeszcze tylko zdradzić, że Yann po tym co się stało w pierwszym rozdziale miał wielkie szczęście gdy zaopiekował się nim znany milioner.
W tej historii dzieje się wiele, wszystko ma swój początek i koniec, ale warto po nią sięgnąć.

Jeśli chodzi o minusy, to czasem autor za bardzo zagłębiał się w opisy otoczenia i pobocznych grup czy postaci. Na szczęście nie były one długie.

Dawno nie czytałam czegoś podobnego.

7 użytkowników ma tytuł Ale ja was kochałem na półkach głównych
5 użytkowników ma tytuł Ale ja was kochałem na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Ale ja was kochałem

Dodaj cytat z książki Ale ja was kochałem