Lechia-Sarmacja-Scytia. Atlas historyczny

Okładka książki Lechia-Sarmacja-Scytia. Atlas historyczny autora Janusz Bieszk, Wojciech Zieliński, 9788311161511
Okładka książki Lechia-Sarmacja-Scytia. Atlas historyczny
Janusz BieszkWojciech Zieliński Wydawnictwo: Bellona fantasy, science fiction
2021-05-19
2021-05-19

Kup Lechia-Sarmacja-Scytia. Atlas historyczny w ulubionej księgarnii

Oceny książki Lechia-Sarmacja-Scytia. Atlas historyczny

OPINIE i DYSKUSJE o książce Lechia-Sarmacja-Scytia. Atlas historyczny

Żerowania na głupocie turbolechitów c.d. : Zerżnięte mapy z XIX i XX wieku, które każdy z Was może sobie poszukać w necie lub bibliotece, opatrzone bzdurno-kłamliwym komentarzem janusza Janusza.

WIĘCEJ:

WIĘCEJ:

Omijać szerokim łukiem . Dlaczego ? Bo to schizofrenia a nie książka .

Omijać szerokim łukiem . Dlaczego ? Bo to schizofrenia a nie książka .

Lechia nie jest fikcja, jest w zapisach kronik Persów oraz wielu innych starożytnych cywilizacji. Moja kobieta jest z Iranu i wielokrotnie wspominałą, że na Polskę w Iranie mówiło sie Lechistan, Nie wzięło się to z nikąd. Widziałem wiele archiwalnych map narysowanych przez tamtejszych kartografów i wszystko się pokrywa.

Wygląda na to że starożytna historia Naszego Pięknego Kraju jest dużo lepiej zachowana na Bliskim Wschodzie aniżeli u nas.

A trole / troglodyci z głowami spranymi panującym systemem oraz propagandą hisotryczna nigdy w to i tak nie uwierzą bo najdalej gdzie byli to sąsiadująca gmina a ich głównym źródłem informacji jest postkomunisty system edukacji ;)

Wygląda na to że starożytna historia Naszego...

42 użytkowników ma tytuł Lechia-Sarmacja-Scytia. Atlas historyczny na półkach głównych

Janusz Bieszk
Janusz Bieszk
Janusz Bieszk - polski ekonomista, który w dorobku ma zarówno książki z gatunku fikcji literackiej, na temat alternatywnych koncepcji dziejów, jak "Cywilizacje kosmiczne na Ziemi" czy cykl publikacji o tzw. imperium Lechitów, jak i popularną monografię "Zamki Państwa Krzyżackiego w Polsce", kóra może posłużyć zarówno jako skarbnica wiedzy w formie leksykonu, jak i stanowić tradycyjny przewodnik. .

Cytaty z książki Lechia-Sarmacja-Scytia. Atlas historyczny

Dodaj cytat z książki Lechia-Sarmacja-Scytia. Atlas historyczny