Muzyka dwojga dusz

Okładka książki Muzyka dwojga dusz autora Justyna Leśniewicz, Ewelina Nawara,
Okładka książki Muzyka dwojga dusz
Ewelina NawaraJustyna Leśniewicz Wydawnictwo: Inanna Cykl: Kings Of Sin (tom 4) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Kings Of Sin (tom 4)
2021-10-20
2021-10-20

Kup Muzyka dwojga dusz w ulubionej księgarnii

Oceny książki Muzyka dwojga dusz

OPINIE i DYSKUSJE o książce Muzyka dwojga dusz

„Muzyka dwojga dusz” autorstwa Eweliny Nawary i Justyny Leśniewicz to absolutna perła wśród romansów z nutą muzyki – historia, która porusza i zostaje w sercu na długo. Autorki po raz kolejny udowadniają, że potrafią połączyć głębokie emocje z subtelną wrażliwością – ich bohaterowie są pełnokrwiści, a ich przeżycia – realistyczne i poruszające. Relacja między protagonistami rozwija się jak perfekcyjnie zagrana kompozycja – każdy gest i rozmowa składają się na piękną melodię uczuć. Dwutorowa narracja odsłania zarówno wewnętrzne motywacje, jak i rozwijającą się chemiię, dzięki czemu czytelnik czuje się jak uczestnik ich muzycznej podróży. Książka urzeka momentami czułości, emocjonalnej głębi i subtelnego romantyzmu, a wszystko to skąpane w dźwiękach i wspólnych pasjach. Ocena 5/5 jest tu w pełni zasłużona – to idealna propozycja dla wszystkich, którzy szukają w literaturze piękna, pasji i autentycznej duchowej harmonii.

Na półkach: , , , ,

Ian jest najbardziej skrytym członkiem zespołu KoS. Ukrywa przed wszystkimi swoją przeszłość i nie dzieli się swoimi smutkami.
Ellie nie miala łatwo. Wychowywał ją system aż trafiła do cudownej pary zastępczej. Jednak było to już późno a życie już odcisnęło na niej swój ślad.
Teraz ma skrzypce, które pewnego dnia łączą ją z muzykiem. Dziewczyna wygląda niczym wróżka ale co ukrywają jej rękawy tatuaży? Co się wydarzy gdy oboje poznają swoją przeszłość?

W całości tę część przesłuchałam jako audiobook i bardzo miło spędziłam z nią  czas. Dla tej rodziny z wyboru najważniejsi są oni sami. Muzyka daje im szczęście ale to ich rodzina jest motorem napędowym i jest najważniejsza.
Bardzo miłe zakończenie serii o niestandardowych muzykach, którzy nie balują, nie ćpają i nie spraszają groupies.
Ja byłam mega zadowolona.

Tak bardzo czekałam na kolejną cześć Kings of Sin i oczywiście się nie zawiodłam pod żadnym pozorem.
Jak dla mnie jest rewelacja.
Ian najbardziej tajemniczy chłopak w zespole Kingsów o którym chciałam się coś dowiedzieć więcej. Nie spodziewałam się że takie rzeczy będzie skrywać, ale pasuje to do całości. No i wróżka Ellie bardzo fajna postać.
Podoba mi się to że autorki pokazały wartości którymi powinniśmy sie w życiu kierować i nie zapominać. W końcu życie jest ulotne, pieniądze raz są a raz ich nie ma, a rodzinę mamy na zawsze. Kolejnym plusem jest to iż autorki ukazują problemy, stygmatyzacje w którą tak często popadamy. Ważny jest człowiek w środku a nie wygląd oraz to co wydarzyło sie w przeszłości.
Pokazuje również że po burzy zawsze wychodzi słońce.
Oraz że miłość przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie. Czyta się ją tak szybko że aż szkoda. Świetne zakończenie jestem zadowolona z całej książki.

Gorąco polecam !!

Jak dla mnie jest rewelacja.
Podoba mi się to że autorki...

179 użytkowników ma tytuł Muzyka dwojga dusz na półkach głównych
36 użytkowników ma tytuł Muzyka dwojga dusz na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Muzyka dwojga dusz

Dodaj cytat z książki Muzyka dwojga dusz