Pomyłka telefoniczna

literatura obyczajowa, romans
Pomyłka telefoniczna
2020-11-06
2020-11-06

Kup Pomyłka telefoniczna w ulubionej księgarnii

Oceny książki Pomyłka telefoniczna

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pomyłka telefoniczna

✨Martyna podkochuje się w Pawle od dawna. Jest nieśmiała, więc wstydzi się do niego zagadać. Jednak przez pewną pomyłkę telefoniczną dochodzi do spotkania. Czy wyjdzie z tego coś więcej?

✨Z tą książką mam pewne problemy,bo scena z lewatywą była dla mnie po prostu za mocna xD lubię czytać erotyki, ale ten jednak nie przypadł mi do gustu 😉

Uczeń przerósł mistrza? Dzięki temu nie ma nudy. Kreatywność sprawia że to czego się boimy czy nie znamy może nas pozytywnie zaskoczyć

Krótka ale bardzo intensywna ;)

Krótka ale bardzo intensywna ;)

168 użytkowników ma tytuł Pomyłka telefoniczna na półkach głównych
26 użytkowników ma tytuł Pomyłka telefoniczna na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Pomyłka telefoniczna

Okładka książki Niegrzeczne bliźniaczki Agnieszka Kowalska-Bojar, Monika Liga
Niegrzeczne bliźniaczki Agnieszka Kowalska-Bojar, Monika Liga
Okładka książki Pałka Agnieszka Kowalska-Bojar, Monika Liga
Pałka Agnieszka Kowalska-Bojar, Monika Liga
Monika Liga
Monika Liga
Pisze i publikuje w sieci romanse erotyczne od lat. Kiedyś pod pseudonimem Mikakamaka. Przygoda z pisaniem wzięła się z bezsenności. Długie bezsenne noce stały się nie do zniesienia. Próbowała znaleźć jakieś zajęcie i uspokoić myśli i tak zaczęła pisać. Powstało opowiadanie, po nim kolejne, później pisanie z antidotum przerodziło się w pasję. Teksty, które tworzy to pociągające historie, w których znajdziesz odrobinę fantastyki, wątki obyczajowe, ale przede wszystkim zmysłowe, erotyczne obrazy. Kocha życie, kocha miłość i wierzy, że bez niej byłoby smutniej, że ona nadaje życiu sens. Monika Liga zaprasza Cię do świata miłości, zmysłowości i radowania się życiem.

Cytaty z książki Pomyłka telefoniczna

Dodaj cytat z książki Pomyłka telefoniczna