Mazurskie Lato

Okładka książki Mazurskie Lato autora Tomasz Kieres, Agnieszka Lingas-Łoniewska, Krystyna Mirek, Katarzyna Misiołek, Anna H. Niemczynow, Agnieszka Olejnik, Karolina Wilczyńska, Magdalena Witkiewicz, 9788381951494
Okładka książki Mazurskie Lato
Agnieszka Lingas-ŁoniewskaMagdalena Witkiewicz Wydawnictwo: Filia literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2020-07-02
2020-07-02
9788381951494

Kup Mazurskie Lato w ulubionej księgarnii

Oceny książki Mazurskie Lato

OPINIE i DYSKUSJE o książce Mazurskie Lato

Niektóre opowiadania fajne inne nie.

Niektóre opowiadania fajne inne nie.

Książkę dobrze się czyta , choć czuję pewien niedosyt jak by niektóre opowiadania zostały zbyt szybko zakończone i zabrakło kilku stron lub zdań . Mimo wszystko polecam .

Po tych wszystkich zachęcających opiniach zastanów się czy na pewno chcesz to czytać!

Uwaga!

Opinia wybitnie subiektywna.
Zostałaś/eś ostrzeżona/y!

Syn próbujący przelecieć matkę, matka porzucająca niemowlaka, goły biust, seks mylony z miłością, enis we wzwodzie, żony rzucane przez mężów dla [oczywiście] młodszej kochanki, próby gwałtu. Aż strach na Mazury jechać...
Dno i wodorosty.

Uwaga!

Opinia wybitnie subiektywna.
Zostałaś/eś ostrzeżona/y!

Dno...

1257 użytkowników ma tytuł Mazurskie Lato na półkach głównych
192 użytkowników ma tytuł Mazurskie Lato na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Mazurskie Lato

Okładka książki Bloody Diamonds. Diamentowy Książę Paulina Jurga, Agnieszka Lingas-Łoniewska
Bloody Diamonds. Diamentowy Książę Paulina Jurga, Agnieszka Lingas-Łoniewska
Okładka książki Siła śmierci Agnieszka Lingas-Łoniewska, Anna Szafrańska
Siła śmierci Agnieszka Lingas-Łoniewska, Anna Szafrańska
Okładka książki Siła wybaczenia Agnieszka Lingas-Łoniewska, Anna Szafrańska
Siła wybaczenia Agnieszka Lingas-Łoniewska, Anna Szafrańska
Agnieszka Lingas-Łoniewska
Agnieszka Lingas-Łoniewska
Agnieszka Lingas-Łoniewska - wrocławska pisarka, zwana przez swoich czytelników dilerką emocji. Autorka 60 bestsellerowych powieści, stanowiących elektryzujący miks gatunkowy romansu, dramatu i sensacji. Jej książki są hitami wśród czytelników ceniących akcję, emocje i miłość. Sprzedały się do tej pory w setkach tysięcy egzemplarzy. Kultowa powieść „Molly” ukazała się w marcu 2022 w czeskim wydawnictwie Knihy Dobrovský. Została także wydana jako serial audio, który z miejsca stał się bestsellerem i został nominowany do nagrody BEST AUDIO Empik Go. Autorka kocha zwierzęta, na licznych spotkaniach autorskich prowadzi akcję „Karma zamiast kwiatka”. FB: Agnieszka Lingas-Łoniewska Pisarka IG: lingasloniewska.pisarka

Okładka książki PS I życzę Ci dużo miłości Ilona Gołębiewska, Mag­da­ Knedler, Agnieszka Krawczyk, Agnieszka Lingas-Łoniewska, Katarzyna Misiołek, Natasza Socha, Małgorzata Warda, Magdalena Witkiewicz
Okładka książki Niegrzeczne last minute Katarzyna Bester, Ewelina Dobosz, Gabriela Gargaś, Paulina Jurga, Paulina Klepacz, Anna Langner, Alek Rogoziński, Sonia Rosa, Emilia Szelest, Magdalena Witkiewicz
Okładka książki Gorące lato J.B. Grajda, Anna Langner, Agnieszka Lingas-Łoniewska, Agnieszka Siepielska, Alicja Sinicka, Agata Suchocka, Paulina Świst, Anna Szafrańska, Marta W. Staniszewska, Anna Wolf

Cytaty z książki Mazurskie Lato