Rozgrywka z sąsiadem

Okładka książki Rozgrywka z sąsiadem autora R.L. Mathewson, 9788381783187
Okładka książki Rozgrywka z sąsiadem
R.L. Mathewson Wydawnictwo: NieZwykłe Cykl: Sąsiad z piekła rodem (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Sąsiad z piekła rodem (tom 1)
Playing for Keeps
2020-06-03
2020-06-03
2011-04-29

Kup Rozgrywka z sąsiadem w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Rozgrywka z sąsiademi

Czy to jest przyjaźń? Czy to jest kochanie?

2035 74 86

Oceny książki Rozgrywka z sąsiadem

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rozgrywka z sąsiadem

Nie jest zła. Całkiem zabawna. Zachowania bohaterów są podstawówkowe ale bawią. I to uwielbienia Jasona do jedzenia - cudowne. Taka lekka poczytajka. Nic odkrywczego, bardzo sztampowa a postacie przerysowane ale czyta sie dobrze i szybko. Ja potrzebowałam takiej nic niewymagającej książki. ;)

Czasem trafia się książka, która jest jak comfort food — lekka, zabawna i idealna na poprawę humoru. Taka właśnie była dla mnie „Rozgrywka z sąsiadem” R.L. Mathewson 💛

To jedna z tych historii, przy których człowiek łapie się na tym, że czyta „jeszcze jeden rozdział”, a potem nagle jest środek nocy. Najbardziej kupił mnie klimat — swobodny, flirtujący i totalnie wciągający.

Uwielbiam takie książki za dialogi, za chemię między bohaterami i za to, że po prostu dobrze się przy nich czuję. Zero ciężaru, dużo uśmiechu i idealny reset głowy po długim dniu.

Jeśli macie ochotę na coś lekkiego, romantycznego i bardzo „czytalnego”, to zdecydowanie warto 💫

Bardzo przyjemnie sie czytało. Banalna historia ale okraszona doskonałym humorem.

1640 użytkowników ma tytuł Rozgrywka z sąsiadem na półkach głównych
265 użytkowników ma tytuł Rozgrywka z sąsiadem na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Rozgrywka z sąsiadem