Antonio

Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Antonio
Agnieszka Siepielska Wydawnictwo: NieZwykłe Cykl: Synowie zemsty (tom 2) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Synowie zemsty (tom 2)
2020-05-20
2020-05-20

Kup Antonio w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Antonioi

Antonio, mafijny ideał mężczyzny!

376 11 27

Oceny książki Antonio

OPINIE i DYSKUSJE o książce Antonio

„Antonio” to drugi tom z serii „Synowie Zemsty”. Jak do części pierwszej miałam mieszane uczucia, tak ta mnie porwała w stu procentach. Fabuła idealnie wpasowała się w mój gust czytelniczy, a bohaterowie byli (o dziwo w takich książkach) naturalni.

W tej części poznajemy drugiego z braci Valenti i uprowadzoną przez niego Alyssę. Tutaj ukazuje się portret groźnego mężczyzny, który nie znosi słowa sprzeciwu i nie interesują go uczucia innych. Bierze, co chce i nikt go nie powstrzyma. Natomiast, gdy dziewczyna się buntuje, on pokazuje jej, co grozi komuś, kto go nie szanuje. Bez traktowania jej ulgowo, bez zmiękczenia charakteru. Nawet potem, gdy coś może dziać się między parą, on pokazuje, że nie zawaha się przed niczym. Dobre zagranie. Fabuła jest rozbudowana, dużo się dzieje i właśnie dzięki temu łączące się później elementy są świetnym zaskoczeniem. Chemia między bohaterami ciągle narasta, ale do końca nie wiadomo, czy coś z tego będzie. Pojawiły się też elementy grozy, w których zaciskałam pięści i w myślach błagałam autorkę, żeby nie zrobiła nic głupiego. Po prostu bosko! Wciągnęłam się totalnie i teraz nie odpuszczę kolejnych części. Polecam bardzo. 9/10

Szkoda czasu na kiepskie książki i serie. Przeczytałam Rhysa i Antonio z wielkim trudem i na tym skończę. Dziękuję ale nie. Takie książki są wręcz szkodliwe. Nie polecam.

W książce dużo się dzieje i czyta się jednym tchem.

W książce dużo się dzieje i czyta się jednym tchem.

2600 użytkowników ma tytuł Antonio na półkach głównych
431 użytkowników ma tytuł Antonio na półkach dodatkowych