O granicach. Kompetentne relacje z dzieckiem

Okładka książki O granicach. Kompetentne relacje z dzieckiem autora Jesper Juul, 9788362445769
Okładka książki O granicach. Kompetentne relacje z dzieckiem
Jesper Juul Wydawnictwo: MIND nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
Her er jeg! Hvem er du?
2020-01-01
2020-01-01
Dariusz Syska

Kup O granicach. Kompetentne relacje z dzieckiem w ulubionej księgarnii

Oceny książki O granicach. Kompetentne relacje z dzieckiem

OPINIE i DYSKUSJE o książce O granicach. Kompetentne relacje z dzieckiem

Co ciekawe książka powstała w 1998 roku, a mimo to wielu rodzicom przydałaby się jej treść w 2026. Jasno, krótko i na temat o granicach dzieci i ich rodziców. Raczej dla rodziców młodszych dzieci. Polecam.

Książka o bardzo konkretnej treści. Będę wracał.

Książka o bardzo konkretnej treści. Będę wracał.

Na półkach: , , , , , ,

Krótko, ale treściwie o granicach stawianych nie tylko dzieciom, ale i sobie.
Warto przeczytać.

Krótko, ale treściwie o granicach stawianych nie tylko dzieciom, ale i sobie.
Warto przeczytać.

517 użytkowników ma tytuł O granicach. Kompetentne relacje z dzieckiem na półkach głównych
63 użytkowników ma tytuł O granicach. Kompetentne relacje z dzieckiem na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki O granicach. Kompetentne relacje z dzieckiem

Okładka książki Rodzeństwo bez rywalizacji Adele Faber, Elaine Mazlish
Rodzeństwo bez rywalizacji Adele Faber, Elaine Mazlish
Okładka książki Jak zrozumieć małe dziecko Joanna Jeżak, Ewa Krogulska, Małgorzata Musiał, Agnieszka Nuckowska, Anna Siudut-Stajura, Olga Trybel, Magdalena Trzewik
Okładka książki Kiedy twoja złość krzywdzi dziecko Patrick Fanning, Dana Landis, Matthew McKay, Kim Paleg
Okładka książki Życie seksualne rodziców. Jak budować długoterminowe związki partnerskie Natalia Fiedorczuk, Zofia Rzepecka, Dawid Rzepecki

Cytaty z książki O granicach. Kompetentne relacje z dzieckiem

Jesper Juul O granicach. Kompetentne relacje z dzieckiem Zobacz więcej