Malum cz. 1

Okładka książki Malum cz. 1 autora Amo Jones, 9788366134423
Okładka książki Malum cz. 1
Amo Jones Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece Cykl: Elite King’s Club (tom 4) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Elite King’s Club (tom 4)
Malum: Part 1
2020-04-15
2020-04-15
2019-03-12
Monika Wiśniewska

Kup Malum cz. 1 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Malum cz. 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Malum cz. 1

Nate'a pokochałam już w pierwszych trzech tomach i miałam olbrzymie oczekiwania względem tej części. Czy się zawiodłam? To za duże słowo. Ale zachwytu też jakiegoś wielkiego nie było. Myślę, że to chaotyczny styl pisarki tak na mnie wpływa.
Naprawdę nie wiele się tu wyjaśnia, a nawet dochodzi jeszcze więcej tajemnic i nie rozwiązanych spraw.
Niemniej zakończenie z fajnym plot-twistem, zaskakujące i rodzące jeszcze więcej pytań.

Niemniej zakończenie z fajnym...

Może być. Początek a nawet duża część książki to schemat z poprzednich części: ona go kocha on ją ale cały czas deklarują, że się nienawidzą. A jak przyjdzie co do czego to jest ostry seks. Do tego Tillie jest tak samo głupia jak Madison. Dopiero przed końcem coś się zaczyna działać. Poznajemy ojca Nate'a, w domu Roverside'ow dochodzi do tragedii a sama Tillie odkrywa swoją przeszłość i dziedzictwo. Zaczyna się dziać coś ciekawego.

Cała seria mnie wciągnęła, choć widzę sporo niedociągnięć.
Nie rozumiem po co niektóre wątki są zaczynane i nie mają kontynuacji.
W książce jest wiele ciężkich momentów.
Mocno niezrozumiałe jest dla mnie zachowanie Nate'a, którego zmienność nastrojów potrafi doprowadzić do szału.

Cała seria mnie wciągnęła, choć widzę sporo niedociągnięć.
Nie rozumiem po co niektóre wątki są zaczynane i nie mają kontynuacji.
W książce jest wiele ciężkich momentów.

877 użytkowników ma tytuł Malum cz. 1 na półkach głównych
175 użytkowników ma tytuł Malum cz. 1 na półkach dodatkowych

Amo Jones
Amo Jones
Amo is a full-time writer from New Zealand who loves long romantic walks to the wine cellar. She loves to write like how she lives, hanging on the edge of insanity with a wine glass in one hand and her morals-or lack thereof- in the other.

Cytaty z książki Malum cz. 1

Amo Jones Malum cz. 1 Zobacz więcej