Okładka książki Nawyk produktywności. Wszystko, czego potrzebujesz, aby osiągać w życiu maksymalne efekty autora Agnieszka Jarzębowska, 9788328354203
Agnieszka Jarzębowska Wydawnictwo: Sensus poradniki
poradniki
2018-09-18
2018-09-18

Posłuchaj fragmentu
00:00 /00:00

Kup Nawyk produktywności. Wszystko, czego potrzebujesz, aby osiągać w życiu maksymalne efekty w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nawyk produktywności. Wszystko, czego potrzebujesz, aby osiągać w życiu maksymalne efekty

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nawyk produktywności. Wszystko, czego potrzebujesz, aby osiągać w życiu maksymalne efekty

Format krótkich rozdziałów i prosty przekaz pozwala wręcz "biec" przez tą publikację. Chodź mam pewne uczucie niedosytu przez stosowanie miejscami pewnych wyidealizowanych uproszczeń, książkę polecam.

Niestety to kolejna z tych książek typu "Zrób to, a będziesz zwycięzcą". Uzasadnieniem jest to, że sama autorka deklaruje, iż porady coach'a zmieniły jej życie. Generalnie książka zawiera zbiór banałów, na które każda osoba normalnie funkcjonująca prawdopodobnie sama by wpadła. Aby nie być tylko krytycznym, jako zaletę na pewno można uznać projekt okładki oraz to, że książkę całkiem szybko się czyta. Oprócz tego jako zaletę można zaliczyć przypomnienie polakom w jednym z rozdziałów o tym, że narzekanie do niczego dobrego nie prowadzi oraz rozdział o skupieniu się na teraźniejszości i skoncentrowaniu uwagi na obecnej chwili. Podsumowując to większość sposobów nie jest w żaden sposób poparta wiedzą na temat funkcjonowania umysłu, czy z zakresu psychologi. Po prostu jest podany przepis bez uzasadnienia oraz poparcia swojego przekonania co do jego skuteczności.

Krótkie i konkretne rozdziały z poradami. Warto przemyśleć i zacząć stosować.

Krótkie i konkretne rozdziały z poradami. Warto przemyśleć i zacząć stosować.

83 użytkowników ma tytuł Nawyk produktywności. Wszystko, czego potrzebujesz, aby osiągać w życiu maksymalne efekty na półkach głównych
17 użytkowników ma tytuł Nawyk produktywności. Wszystko, czego potrzebujesz, aby osiągać w życiu maksymalne efekty na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Nawyk produktywności. Wszystko, czego potrzebujesz, aby osiągać w życiu maksymalne efekty

Cytaty z książki Nawyk produktywności. Wszystko, czego potrzebujesz, aby osiągać w życiu maksymalne efekty