Ogień i kość

Okładka książki Ogień i kość autora Rachel A. Marks, 9788366134874
Okładka książki Ogień i kość
Rachel A. Marks Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece Cykl: Otherborn (tom 1) Seria: Young literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Otherborn (tom 1)
Young
Fire and Bone
2019-02-27
2019-02-27
Marcin Barski

Kup Ogień i kość w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Ogień i kośći

Mdły romans w celtyckim sosie

376 11 27

Oceny książki Ogień i kość

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ogień i kość

Nie kliknęło. Miałam naprawdę ogromne nadzieję co do tej książki i choć była naprawdę spoko z fajnym pomysłem na fabułę i niegłupimi postaciami, to jednak w pewnym momencie zaczęła mi się po prostu dłużyć i te ostatnie 30% trochę przecierpiałam, bo nie mogłam się zebrać do kupy, żeby skończyć. Trochę przypominała mi książki Armentrout - trylogię Dark Elements, tylko że tamta podobała mi się jednak bardziej. Nie wiem też, czy to po prostu nie był zły czas na nią, bo ogólnie bardzo lubię takie książki i na pewno zerknę na inne spod pióra autorki, bo nie jestem na nie, po prostu do mnie nie trafiła, bo przez większość czasu byłam jednak zainteresowana i ciekawa wydarzeń.

Sensu i logiki nie ma co się dopatrywać 😁
Pomysl na książkę dobry, aczkolwiek chyba nie do końca dopracowany.
Dialogi kiepskie.. nie mniej jednak, ta pozycja coś w sobie ma. Chciało mi się czytać, chociaż miałam ochotę zabić główną bohaterkę za odpowiedzi składające się z dwóch wyrazów..

Sensu i logiki nie ma co się dopatrywać 😁
Pomysl na książkę dobry, aczkolwiek chyba nie do końca dopracowany.

Opis jest WOW ale książka to jest mniej więcej tam gdzie nasi piłkarze (na dnie)

624 użytkowników ma tytuł Ogień i kość na półkach głównych
135 użytkowników ma tytuł Ogień i kość na półkach dodatkowych

Rachel A. Marks
Rachel A. Marks
wielokrotnie nagradzana autorka i profesjonalna artystka, która pokonała raka. Uwielbia surfować i jeździć na swoim motocyklu. Prywatnie: uzależniona od czekolady. Została wybrana jako Osoba, Która Prawdopodobnie Jako Jedyna Przeżyje Apokalipsę Zombie. Ma nadzieję, że nigdy nie będzie musiała bronić tego tytułu

Cytaty z książki Ogień i kość