Smok odrodzony

Okładka książki Smok odrodzony autora Robert Jordan, 8372982457
Okładka książki Smok odrodzony
Robert Jordan Wydawnictwo: Zysk i S-ka Cykl: Koło Czasu (tom 3) fantasy, science fiction
Koło Czasu (tom 3)
Wheel of Time: The Dragon Reborn
2003-01-01
2003-01-01
Katarzyna Karłowska

Kup Smok odrodzony w ulubionej księgarnii

Oceny książki Smok odrodzony

OPINIE i DYSKUSJE o książce Smok odrodzony

Jak na razie wszystkie 3 książki miały taki sam schemat. Przez pierwsze 80-90% jest kilka drobnych, ciekawych momentów, a pomiędzy nimi oceany szlamu, w których nic się nie dzieje. Potem przez ostatnie 10-20% fabuła płynie wartko i naprawdę dobrze się to czyta. Nadal uważam, że te książki można by o wiele skrócić i byłyby tylko lepsze.
Gdyby nie to, że słucham ich jako audiobooki, gdy chodzę na zakupy albo gdy jadę gdzieś tramwajem, nie kontynuowałbym.

Gdyby nie to, że słucham ich jako...

Mniej więcej do tej części "koło czasu" jest ciekawe.

Mniej więcej do tej części "koło czasu" jest ciekawe.

Mam problem z tą częścią... Pewnie gdybym generalnie nie był tak wciągnięty w świat koła czasu to bym ją męczył i męczył. Dużo powtórzeń i wątków, które mnie nudziły (tez trochę dlatego, że wydawały się pchane na siłę, żeby tylko przeznaczenie mogło się ziścić). Za to dobrze wyszedł wątek Mata :)

3435 użytkowników ma tytuł Smok odrodzony na półkach głównych
762 użytkowników ma tytuł Smok odrodzony na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Smok odrodzony

Okładka książki Pamięć światłości Robert Jordan, Brandon Sanderson
Pamięć światłości Robert Jordan, Brandon Sanderson
Okładka książki Bastiony mroku Robert Jordan, Brandon Sanderson
Bastiony mroku Robert Jordan, Brandon Sanderson
Okładka książki Pomruki Burzy Robert Jordan, Brandon Sanderson
Pomruki Burzy Robert Jordan, Brandon Sanderson
Robert Jordan
Robert Jordan
Amerykański pisarz, znany głównie jako autor cyklu fantasy „Koło czasu” (The Wheel of Time). Ukończył fizykę w Military College of South Carolina. Brał udział w wojnie wietnamskiej, za co otrzymał trzy odznaczenia. Po powrocie do domu pracował jako dziennikarz i krytyk teatralny.

Cytaty z książki Smok odrodzony