Zima zaskoczyła drogowców… i nauczycieli! Gimnazjum Grega zostaje zamknięte do odwołania z powodu śnieżycy, a sąsiedztwo Heffleyów zmienia się w pole bitwy (oczywiście bitwy na śnieżki). Powstają fronty, sojusze, strefy wpływów i skrytobójcze spiski. A Greg i Rowley? No cóż, próbują nie dać się zwariować, gdy cały świat wokół ogarnia białe szaleństwo.
Kup Dziennik cwaniaczka. Jak po lodzie w ulubionej księgarnii
Porównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Jeff Kinney jest twórcą gier komputerowych. Dzieciństwo spędził w okolicach Waszyngtonu, a w 1995 roku przeniósł się do Nowej Anglii. Mieszka w południowej części stanu Massachusetts razem z żoną Julie oraz dwoma synami, Willem i Grantem.
OPINIE i DYSKUSJE o książce Dziennik cwaniaczka. Jak po lodzie
Moja ulubiona część, naprawdę super się ją czyta.Wprowadzenie do sąsiadów głównego bohatera oraz końcówka są niesamowicie ciekawe.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka z której dorośli mogą się dowiedzieć jak na pewne rzeczy patrzą dzieci.
Książka z której dorośli mogą się dowiedzieć jak na pewne rzeczy patrzą dzieci.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSuper mega wciąga i się mega szybko czyta
Super mega wciąga i się mega szybko czyta
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMoja Ulubiona ;)
Moja Ulubiona ;)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tofajne, szybko się czyta
fajne, szybko się czyta
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJedna z lepszych części cwaniaczka ❤️
Jedna z lepszych części cwaniaczka ❤️
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka jest okej . Polecam fanom cwaniaczka!!
Książka jest okej . Polecam fanom cwaniaczka!!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna część przygód Cwaniaczka... co tu dużo mówić, świetna!
Kolejna część przygód Cwaniaczka... co tu dużo mówić, świetna!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tomeh
meh
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toA zwycięzcą bitwy na Śnieżki jest:
A zwycięzcą bitwy na Śnieżki jest: