Tylko dla ciebie

Okładka książki Tylko dla ciebie autora Vi Keeland, 9788366134133
Okładka książki Tylko dla ciebie
Vi Keeland Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece Cykl: Cole (tom 2) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Cole (tom 2)
Made for You
2018-10-12
2018-10-12
2013-07-01
Gabriela Iwasyk

Kup Tylko dla ciebie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Tylko dla ciebie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tylko dla ciebie

Zmęczone.....czy polecam? Tak średnio...🙂

Zmęczone.....czy polecam? Tak średnio...🙂

Książki tej autorki naprawdę "łyka" się w jeden dzień. To 2 tom opowieści o Sydney i Jacku. Bardzo ciekawa historia i nie mogłam się oderwać. Cały czas myślałam jak autorka poradzi sobie z całym życiem bohaterów. Nie czytałam takiej historii gorąco polecam.

Kontynuacja dość nieudana. Powinna się zakończyć na pierwszym tomie. Trochę odgrzewane kotlety. Mogło by być to skrócone do 50 stron i dane na końcu pierwszego tomu. Jedyny plus to czyta się szybko, ponieważ treści jest mało.

2098 użytkowników ma tytuł Tylko dla ciebie na półkach głównych

Okładka książki Denim and Diamonds Vi Keeland, Penelope Ward
Denim and Diamonds Vi Keeland, Penelope Ward
Okładka książki Dziewczyna na jedną noc Vi Keeland, Penelope Ward
Dziewczyna na jedną noc Vi Keeland, Penelope Ward

Cytaty z książki Tylko dla ciebie

Vi Keeland Tylko dla ciebie Zobacz więcej