Tylko dla ciebie

- 2018-10-12
- 2018-10-12
- 2013-07-01
- Gabriela Iwasyk
Gorąca kontynuacja powieści Tylko twój. Jack i Sydney próbują zbudować prawdziwy związek. Jednak gdy Sydney otrzymuje zawodową propozycję nie do odrzucenia, postanawia z niej skorzystać. Spotyka mężczyznę, który postanawia o nią zawalczyć. Jak zareaguje na to Jack?
Drugi tom seksownej historii, która miała swój początek w raju
Jack i Sydney spędzili tydzień w raju. To miała być tylko wakacyjna przygoda, ale szybko się okazało, że dla obojga wspólny czas znaczy coś więcej.
Teraz próbują zbudować prawdziwy związek i wszystko wskazuje na to, że mają szansę na szczęśliwe zakończenie. Jednak Sydney otrzymuje propozycję zawodową, o jakiej zawsze marzyła i postanawia, że nie zmarnuje takiej szansy.
Podążając za marzeniami, Sydney wyrusza w tournee. Podczas koncertów towarzyszy jej mężczyzna, któremu nie jest obojętna. Czy wakacyjna miłość Jacka i Syd ma szansę przetrwać w prawdziwym życiu?
Kup Tylko dla ciebie w ulubionej księgarni
Oceny książki Tylko dla ciebie
2098 użytkowników ma tytuł Tylko dla ciebie na półkach głównych- Przeczytane 1 559
- 2018 49
- 2019 43
- 2020 18
- Legimi 18
- 2021 16
- E-book 16
Tagi i tematy do książki Tylko dla ciebie
Cytaty z książki Tylko dla ciebie
Proszę wybaczyć mojemu przyjacielowi. Czekał ze znalezieniem dziewczyny, aż piekło zamrznie, a kiedy to się wreszcie stało, narzeka, że mu trochę zimno.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tylko dla ciebie
Zmęczone.....czy polecam? Tak średnio...🙂
Zmęczone.....czy polecam? Tak średnio...🙂
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążki tej autorki naprawdę "łyka" się w jeden dzień. To 2 tom opowieści o Sydney i Jacku. Bardzo ciekawa historia i nie mogłam się oderwać. Cały czas myślałam jak autorka poradzi sobie z całym życiem bohaterów. Nie czytałam takiej historii gorąco polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKontynuacja dość nieudana. Powinna się zakończyć na pierwszym tomie. Trochę odgrzewane kotlety. Mogło by być to skrócone do 50 stron i dane na końcu pierwszego tomu. Jedyny plus to czyta się szybko, ponieważ treści jest mało.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDosyć fajnie się czytało. Przyjemna w odbiorze. Polecam
Dosyć fajnie się czytało. Przyjemna w odbiorze. Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to😍
😍
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOk
Ok
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKontynuacja bez sensu wydana jako osobna książka. Do tego słaba. Nic mnie tu nie przekonało - ani bohaterowie, ani fabuła, ani styl autorki.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTę oraz inne recenzje przeczytasz na http://blog.czyt.am
Vi Keeland przedstawia drugi tom powieści 'Tylko dla Ciebie', będący gorącym kontynuowaniem fascynującej historii miłości Jacka i Sydney. Po spędzeniu wyjątkowego tygodnia w raju, para wraca do rzeczywistości, próbując zbudować prawdziwy związek. Choć początkowo wszystko wydaje się układać pomyślnie, ich droga do szczęścia nie jest usłana różami.
Sydney otrzymuje nie do odrzucenia propozycję zawodową, która sprawia, że staje przed trudnym wyborem między swoimi marzeniami a związkiem z Jackiem. To powoduje gniewne konflikty i emocjonalne rozterki, a także wprowadza niepewność w ich romans. W miarę jak Sydney wyrusza w swoją muzyczną podróż, na jej drodze pojawia się nowy mężczyzna, gotowy zawalczyć o jej serce. To budzi pytanie, jak zareaguje na to Jack i czy ich wakacyjna miłość przetrwa próbę czasu.
Chociaż powieść ma wiele momentów pełnych napięcia i emocji, a chemia między bohaterami wciąż wywołuje dreszcze, niektóre aspekty fabuły mogą wydawać się przewidywalne. Motyw karierowych wyborów i trudności, jakie niesie ze sobą dążenie do spełnienia marzeń, został już poruszony w wielu romansach, co sprawia, że brakuje trochę oryginalności.
Język autorki jest nadal lekki i przyjemny, co sprawia, że czytanie powieści jest łatwe i znikome. Jednakże, tempo akcji wydaje się nieco nieregularne, a czasami rozwinięcie wątków wydaje się zbyt powierzchowne, co potencjalnie mogło zostać lepiej rozwinięte.
Wnioskiem jest to, że "Tylko dla Ciebie" jest nadal wciągającą i emocjonującą kontynuacją serii. Chociaż niektóre elementy fabuły mogą wydawać się przewidywalne, miłość między bohaterami nadal porusza serca czytelników. Dla fanów autorki i romantycznych powieści, z pewnością będzie to wciąż warta uwagi lektura, ale może nie zachwyci do tego samego stopnia, co pierwszy tom."
Tę oraz inne recenzje przeczytasz na http://blog.czyt.am
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to"Proszę wybaczyć mojemu przyjacielowi. Czekał ze znalezieniem dziewczyny, aż piekło zamarznie, a kiedy to się wreszcie stało, narzeka, że mu trochę zimno."
Ciekawiło mnie jak dalej potoczą się losy Sydney i Jacka, ale nie był to jakiś wielki mój entuzjazm. Pierwsza część chyba bardziej mi się podobała niż ta druga.
Bohaterowie wiele przeżyli i owszem to dało im do myślenia, że czasem swoje marzenia trzeba zmienić i zastanowić się co jest dla nich w życiu ważne. I chyba to jest główna kwintesencja tej książki.
Owszem jest trochę burzliwie pod koniec, ale jakoś tak ten wątek szybko przeleciał, że nim się zorientowałam już był koniec.
Lubię opowieści, gdzie owszem jest gorący romans, który przeradza się w miłość, ale tu było coś jeszcze, co nie do końca mi się podobało (jak głównej bohaterce).
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBrakowało mi w niej trochę większych emocji i bardziej trzymających w napięciu wątków niż zazwyczaj jest w książkach Keeland.
Mam słabość do takich książek. Nie wyróżnia się niczym, ale jest tak przyjemna i odprężająca, że czyta się to w każdej wolnej chwili.