Zula w szkole czarownic

Okładka książki Zula w szkole czarownic autora Natasza Socha, 9788310131744
Okładka książki Zula w szkole czarownic
Natasza Socha Wydawnictwo: Nasza Księgarnia Cykl: Czarodziejka Zula (tom 2) opowiadania, powieści dla dzieci
opowiadania, powieści dla dzieci
Czarodziejka Zula (tom 2)
2017-09-13
2017-09-13

Kup Zula w szkole czarownic w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zula w szkole czarownic

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zula w szkole czarownic

#Wyzwanie LC 2024 na listopad: przeczytam książkę z pomarańczową okładką.

Książka pełna magii, miejscami zabawna. Bardziej podobała mi ta dziecięca niż inne dla dorosłych tej autorki.
Zaciekawiła nas ta historia i chętnie sięgniemy po dalsze części z Zulą.

#Wyzwanie LC 2024 na listopad: przeczytam książkę z pomarańczową okładką.

Zaciekawiła nas ta historia i chętnie sięgniemy po dalsze części z Zulą.

Druga część przygód Zuli - czarodziejki. Mój syn bardzo polubił tą małą bohaterkę. Pełna przygód, a zarazem ciepła i zabawna historia. Książeczka zawiera mądre przesłanie - każdy z nas jest inny i właśnie to jest fajne.

Szybko się czyta, ale czegoś mi zabrakło.
Sama nie wiem czego. może trochę więcej dreszczyku...

Szybko się czyta, ale czegoś mi zabrakło.
Sama nie wiem czego. może trochę więcej dreszczyku...

84 użytkowników ma tytuł Zula w szkole czarownic na półkach głównych
23 użytkowników ma tytuł Zula w szkole czarownic na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zula w szkole czarownic

Okładka książki Schronisko niechcianych żon Liliana Fabisińska, Natasza Socha
Schronisko niechcianych żon Liliana Fabisińska, Natasza Socha
Okładka książki Awaria małżeńska Natasza Socha, Magdalena Witkiewicz
Awaria małżeńska Natasza Socha, Magdalena Witkiewicz
Okładka książki Sekret czekoladowego kremu. Kto tu rządzi? Dagmara Gizło, Natasza Socha
Sekret czekoladowego kremu. Kto tu rządzi? Dagmara Gizło, Natasza Socha
Natasza Socha
Natasza Socha
Dziennikarka, felietonistka i pisarka. Urodziła się w Poznaniu. Dziś czas dzieli między stolicą Wielkopolski a niewielką niemiecką wsią, gdzie oddaje się twórczości literackiej. Jest autorką wielu powieści. Zajmuje się również ilustrowaniem książek dla dzieci oraz malarstwem.

Cytaty z książki Zula w szkole czarownic

Dodaj cytat z książki Zula w szkole czarownic