Zrób to kochanie

Katarzyna Miller Wydawnictwo: Zwierciadło popularnonaukowa
popularnonaukowa
2017-09-20
2017-09-20

Kup Zrób to kochanie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zrób to kochanie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zrób to kochanie

Ciekawe, ale bardzo pobieżne i te puste miejsca na ćwiczenia. Nie dla mnie

Ciekawe, ale bardzo pobieżne i te puste miejsca na ćwiczenia. Nie dla mnie

Książka raczej z tych do przeczytania w ciągu jednego dnia, a nawet za jednym zamachem. Spodziewałam się czegoś więcej niż króciutkie rozdziały, w których temat jest omawiany na ok 1-1,5 strony. Przez co temat nie jest dokładnie rozwinięty. Dodatkowym atutem w tej książce są ćwiczenia, które można wprowadzić do codziennego życia.

Jeśli poszukujecie konkretnie i dogłębnie napisanej książki o tematyce pokonywania swoich słabości, to raczej nie jest to ta książka. Jest ona takim wstępem do tego. Pokazaniem przykładów z życia innych osób, też pracujących nad sobą.

Jeśli poszukujecie konkretnie i dogłębnie...

Czytając rozdział zachęcający do eksplorowania i puszczenia się na pierwszej randce, a nie słuchania się "mamusi" ręce mi opadły. To nie jest dobry poradnik terapeutyczny, a raczej opowieści przyjaciółki do przyjaciółki incognito, nie do dyskusji w szerszym gronie. Książkę czyta się bardzo szybko, także może na weekend, dla resetu mózgu po tygodniu pracy się nada...

496 użytkowników ma tytuł Zrób to kochanie na półkach głównych
85 użytkowników ma tytuł Zrób to kochanie na półkach dodatkowych

Okładka książki Daj się pokochać dziewczyno Katarzyna Miller, Joanna Olekszyk
Daj się pokochać dziewczyno Katarzyna Miller, Joanna Olekszyk
Okładka książki Życie jest fajne Katarzyna Miller, Małgorzata Szcześniak
Życie jest fajne Katarzyna Miller, Małgorzata Szcześniak
Okładka książki Tak się mówi… Zaklęci w stereotypach Dariusz Janiszewski, Katarzyna Miller
Tak się mówi… Zaklęci w stereotypach Dariusz Janiszewski, Katarzyna Miller
Okładka książki Między Nami. Karty Miłości Magdalena Chorębała, Katarzyna Miller
Między Nami. Karty Miłości Magdalena Chorębała, Katarzyna Miller

Cytaty z książki Zrób to kochanie

Dodaj cytat z książki Zrób to kochanie

Ciekawostki historyczne