O niezwykłym chłopcu, który pożerał książki

Okładka książki O niezwykłym chłopcu, który pożerał książki autora Oliver Jeffers, 9788361488422
Okładka książki O niezwykłym chłopcu, który pożerał książki
Oliver Jeffers Wydawnictwo: Format literatura dziecięca
2017-06-10
2015-12-31
40 min.
Beata Hrycak

Kup O niezwykłym chłopcu, który pożerał książki w ulubionej księgarnii

Oceny książki O niezwykłym chłopcu, który pożerał książki

OPINIE i DYSKUSJE o książce O niezwykłym chłopcu, który pożerał książki

Każdy mol pożera książki ale inaczej niż nasz tytułowy chłopiec, bo on pożera je ale w dosłownym tego słowa znaczeniu... zjada słowa, zdania, a z czasem całe książki.. Z czasem czuje jednak przesyt bo jak wiadomo co za dużo to nie zdrowo! Może zatem lepiej poczytać niż zjadać słowa, zdania?

Chłopiec który pożerał książki to pozycja inna, ciekawa, z pomysłem i jasnym przekazem że czytanie jest niezwykle rozwijające i wartościowe!
Inna niż inne i za to ją zapamiętam. Rysowanie w specyficznym klimacie ale to dodaje książce dodatkowego charakteru
idealna na prezent bo naprawdę wyróżnia się formą i pomysłem . przykuwa oko i ucho małego czytelnika ;)
polecamy !

Chłopiec który pożerał książki to pozycja inna, ciekawa, z pomysłem i jasnym...

Zabawna i krótka, w sam raz na jeden gryz :-)

Zabawna i krótka, w sam raz na jeden gryz :-)

O sensie czytania dla dzieci i o dzieciach ☺

O sensie czytania dla dzieci i o dzieciach ☺

115 użytkowników ma tytuł O niezwykłym chłopcu, który pożerał książki na półkach głównych
30 użytkowników ma tytuł O niezwykłym chłopcu, który pożerał książki na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki O niezwykłym chłopcu, który pożerał książki

Okładka książki Gwiazdka z nieba Marcin Minor, Przemysław Wechterowicz
Gwiazdka z nieba Marcin Minor, Przemysław Wechterowicz
Okładka książki Uśmiech dla Żabki Emilia Dziubak, Przemysław Wechterowicz
Uśmiech dla Żabki Emilia Dziubak, Przemysław Wechterowicz
Okładka książki Przepraszam, czy jesteś czarownicą? Emily Horn, Paweł Pawlak
Przepraszam, czy jesteś czarownicą? Emily Horn, Paweł Pawlak
Okładka książki Edzio. Przyjęcie w blasku księżyca Marc Boutavant, Astrid Desbordes
Edzio. Przyjęcie w blasku księżyca Marc Boutavant, Astrid Desbordes

Cytaty z książki O niezwykłym chłopcu, który pożerał książki

Dodaj cytat z książki O niezwykłym chłopcu, który pożerał książki