Wiersze zrozumiałe same przez się

Okładka książki Wiersze zrozumiałe same przez się autora Guy Bennett, 9788364057878
Okładka książki Wiersze zrozumiałe same przez się
Guy Bennett Wydawnictwo: Wydawnictwo Ha!art Seria: Linia Konceptualna poezja
poezja
Linia Konceptualna
Self-Evident Poems
2016-09-02
2016-09-02
Aleksandra Małecka, Filip Fierek

Kup Wiersze zrozumiałe same przez się w ulubionej księgarnii

Oceny książki Wiersze zrozumiałe same przez się

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wiersze zrozumiałe same przez się

Nie jest sztuką napisać wiersz nie pisząc go, a zaledwie z lekka nakreślając koncept. Sztuką jest to zrobić i nie znużyć czytelnika. Na sto którejś stronie wrażenia były tak samo świeże jak na pierwszej.
Świetna rzecz.

Świetna rzecz.

Na początku trochę się nudziłem, ale koniec końców cały tomik nabrał sensu po przeczytaniu. Fajna odskocznia dla kogoś znudzonego formą przeciętnego wiersza. Ocena 6/10 głównie dlatego, że raczej nie jest to tomik do którego będę wracać i chwilami książka rzeczywiście męczyła. Mimo to nie żałuję zakupu.

60 użytkowników ma tytuł Wiersze zrozumiałe same przez się na półkach głównych
18 użytkowników ma tytuł Wiersze zrozumiałe same przez się na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Wiersze zrozumiałe same przez się

Cytaty z książki Wiersze zrozumiałe same przez się

Guy Bennett Wiersze zrozumiałe same przez się Zobacz więcej