Great Wall of China 221 BC-1644 AD

- 2007-01-30
- 2007-01-30
- angielski
- 978-1846030048
The most extensive and famous example of fortification in the world, the Great Wall of China stretches for more than 4,000 miles across inhospitable terrain. Charting its development from construction in the 7th century BC through to the present day, this account reveals the true history of the wall, and explores the myths that surround it.
Kup Great Wall of China 221 BC-1644 AD w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Great Wall of China 221 BC-1644 AD