Okładka książki Bądź sprawny jak lampart. Jak pozbyć się bólu, uniknąć kontuzji i zwiększyć sprawność autora Glen Cordoza, Kelly Starrett, 9788375794588
Glen CordozaKelly Starrett Wydawnictwo: Galaktyka poradniki
poradniki
Becoming a Supple Leopard: The Ultimate Guide to Resolving Pain, Preventing Injury, and Optimizing Athletic Performance
2015-11-17
2015-11-17
Paweł Kaczmarek

Kup Bądź sprawny jak lampart. Jak pozbyć się bólu, uniknąć kontuzji i zwiększyć sprawność w ulubionej księgarnii

Oceny książki Bądź sprawny jak lampart. Jak pozbyć się bólu, uniknąć kontuzji i zwiększyć sprawność

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bądź sprawny jak lampart. Jak pozbyć się bólu, uniknąć kontuzji i zwiększyć sprawność

Polecam!

Polecam!

Kompendium wiedzy o ćwiczeniach i mobilizacjach a także zapobieganiu i leczeniu kontuzji

Na półkach: , , , ,

[...]
Aby nauczyć się tworzenia bezpiecznych i stabilnych pozycji, z których możesz wyprowadzać ruch, potrzebujesz czegoś więcej niż wskazówki. Musisz poznać powód i sposób działania różnych systemów w organizmie. Taki właśnie cel przyświecał tworzeniu reguł stabilizacji tułowia i prawa rotacji.

𝗥𝗘𝗪𝗘𝗟𝗔𝗖𝗬𝗝𝗡𝗔 ! 𝗠𝗢Ż𝗡𝗔 Ś𝗠𝗜𝗔Ł𝗢 𝗣𝗢𝗪𝗜𝗘𝗗𝗭𝗜𝗘Ć 𝗞𝗟𝗔𝗦𝗬𝗞𝗔 𝗚𝗔𝗧𝗨𝗡𝗞𝗨 !
Książka dla tych, którzy chcą zdobywać i poszerzać swoją wiedzę w kwestii szeroko pojętego zdrowia i rozwoju fizycznego.
Pozwala zdiagnozować co robiliśmy czy robimy nie tak, w związku nie tylko z ćwiczeniami, ale tak podstawową rzeczą jak poruszanie się czy ruchem, który wykonujemy podczas codziennych czynności. Wszystko jest tutaj przystępnie i zrozumiale "rozrysowane" w graficzny i w przydatny sposób przekazane. Jak prawidłowo stosować poznane techniki ruchu, by zastosować to podczas ćwiczeń. To również zebrane w jednym miejscu testy diagnostyczne, które możesz wdrożyć samemu do planu treningowego, by był on jak najbardziej efektywny i co najważniejsze bezpieczny. Zanim zrobisz sobie krzywdę. A jeśli już odczuwasz dyskomfort, ta książka pozwoli ci dojść do tego co robisz nie tak i da ci narzędzia do naprawy błędów.
W każdym razie ta książka umożliwi ci podejście do nich czyli ćwiczeń w sposób jak najbardziej profesjonalny, ale i bezpieczny dla twojego ciała. Znajdziesz w niej infografiki, ryciny czy zdjęcia poszczególnych programów i zestawów ćwiczeń. Są porównania jak zrobić poprawnie dany ruch, a jak wygląda jego błędne wykonanie. Wszystko doskonale omówione "step by step" tak, żebyś sam sobie nie zrobił krzywdy podczas na przykład wykonywania swojego treningu.
𝗡𝗜𝗘𝗭𝗪𝗬𝗞𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗭𝗬𝗗𝗔𝗧𝗡𝗔 ! 𝗪𝗔𝗥𝗧𝗢 𝗭𝗔𝗖𝗭ĄĆ 𝗢𝗗 𝗡𝗜𝗘𝗝 𝗭𝗔𝗡𝗜𝗠 𝗭𝗔𝗖𝗭𝗡𝗜𝗘𝗦𝗭 𝗖𝗢𝗞𝗢𝗟𝗪𝗜𝗘𝗞 Ć𝗪𝗜𝗖𝗭𝗬Ć !
A nawet jeśli już zacząłeś to pozwoli ci skorygować błędy jakie popełniasz. Nie pozostaje nic innego, jak ruszyć dupki z fotela i Ć𝗪𝗜𝗖𝗭𝗬Ć 𝗜 𝗚𝗜𝗠𝗡𝗔𝗦𝗧𝗬𝗞𝗢𝗪𝗔Ć ! 𝗨𝗠𝗬𝗦Ł 𝗜 𝗖𝗜𝗔Ł𝗢 ! 𝗡𝗔𝗝𝗟𝗘𝗣𝗜𝗘𝗝 𝗪 𝗧𝗘𝗝 𝗞𝗢𝗟𝗘𝗝𝗡𝗢Ś𝗖𝗜 !💪😉

𝗖𝗼ś 𝗗𝗼 𝗣𝗼𝘀ł𝘂𝗰𝗵𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗣𝗼𝗱𝗰𝘇𝗮𝘀 𝗖𝘇𝘆𝘁𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗶 Ć𝘄𝗶𝗰𝘇𝗲𝗻𝗶𝗮 : 🏋️‍♀️🤾‍♂️🚴‍♀️🤸‍♀️🚵‍♀️

p.s.
teraz idę na skakankę 👼😈

[...]

𝗥𝗘𝗪𝗘𝗟𝗔𝗖𝗬𝗝𝗡𝗔 ! 𝗠𝗢Ż𝗡𝗔 Ś𝗠𝗜𝗔Ł𝗢 𝗣𝗢𝗪𝗜𝗘𝗗𝗭𝗜𝗘Ć 𝗞𝗟𝗔𝗦𝗬𝗞𝗔 𝗚𝗔𝗧𝗨𝗡𝗞𝗨 !
Książka dla tych,...

957 użytkowników ma tytuł Bądź sprawny jak lampart. Jak pozbyć się bólu, uniknąć kontuzji i zwiększyć sprawność na półkach głównych
167 użytkowników ma tytuł Bądź sprawny jak lampart. Jak pozbyć się bólu, uniknąć kontuzji i zwiększyć sprawność na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Bądź sprawny jak lampart. Jak pozbyć się bólu, uniknąć kontuzji i zwiększyć sprawność

Cytaty z książki Bądź sprawny jak lampart. Jak pozbyć się bólu, uniknąć kontuzji i zwiększyć sprawność

Glen Cordoza Bądź sprawny jak lampart. Jak pozbyć się bólu, uniknąć kontuzji i zwiększyć sprawność Zobacz więcej