Ukryte talenty

Hidden Talents
2014-02-19
2014-02-19
Marzena Reich

Kup Ukryte talenty w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ukryte talenty

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ukryte talenty

Bardzo dobra lektura o pisaniu. Bohaterowie uczestniczą w kursie kreatywnego pisania. Czytają to, co napisali. Wątek ten połączony jest z wydarzeniami z życia postaci.

Cytaty:

„Pisanie daje poczucie władzy. Jesteś sam na sam z kawałkiem papieru i kiedy wypełnisz go słowami, wiesz, że nikt inny nie miał w tym żadnego udziału”. (str. 66)

Cytaty:

"Ukryte talenty" to bardzo przyjemna lektura obyczajowa. Czyta się sprawnie, a bohaterów nie sposób nie polubić. Erica James napisała prostą historię o zwykłych ludziach w bardzo ujmujący i "wciągający" sposób.
Polecam dla zainteresowanych czytelniczek.

Polecam dla zainteresowanych czytelniczek.

Doczytałam do 188 strony nie wiem na co licząc. Przewidywalna, prosta, trochę przypominająca książki Macomber, ale słabsza. Preferująca wartości dla mnie nie do przyjęcia na przykład nieformalne związki pozamałżeńskie (bo żona taka do niczego!). Nic nas nie zaskoczy, niczego się nie nauczymy. Nie staniemy się lepsi i mądrzejsi... Oczywiście to tylko moje prywatne zdanie.

166 użytkowników ma tytuł Ukryte talenty na półkach głównych
30 użytkowników ma tytuł Ukryte talenty na półkach dodatkowych

Erica James
Erica James
Erica James to brytyjska autorka powieści obyczajowych. Debiutowała książką "Tell It To The Skies", za powieść "Gardens of Delight" otrzymała w 2005 roku nagrodę Romantic Novel of the Year. Uczucia, o których pisze James, są nieodmiennie skomplikowane i często ambiwalentne. Książki autorki ciążą bardziej ku powieściom obyczajowym niż romansom sensu stricte, choć jest w nich miejsce i na miłość w najróżniejszych jej odcieniach.

Cytaty z książki Ukryte talenty

Erica James Ukryte talenty Zobacz więcej