Zachwianie

- fantasy, science fiction
- 2013-09-19
- 2013-09-19
Jeszcze niedawno Desmond Pearce był zwykłym chłopakiem z głową pełną planów na przyszłość. Jednak sieć spisków, w którą został wplątany, doprowadziła go do samobójstwa. Władca piekieł Lucyfer uczynił go swym egzekutorem – żołnierzem w odwiecznym konflikcie pomiędzy diabłami a aniołami o panowanie na ziemi, która nazywana jest Areną. W tej wojnie panowała dotąd równowaga, ale to właśnie Desmond, który staje się coraz potężniejszy, może ją zakłócić. Obie strony mają wobec niego swoje plany, on jednak buntuje się przeciw swym zwierzchnikom. Ścigany przez wysłanników piekła i nieba Desmond próbuje chronić swą narzeczoną i przyjaciół. Musi prosić o pomoc Muriela – byłego egzekutora, teraz zachowującego neutralność – najpotężniejszą istotę na Arenie. Trening, jaki Desmond odbędzie pod jego kierunkiem, pozwoli mu lepiej poznać swe moce i rolę, jaką odgrywa w konflikcie wchodzącym właśnie w decydującą fazę. Odkryje też swoje mroczne strony – czy zdoła się z nimi uporać? Jaką cenę przyjdzie mu za to zapłacić? I czy na pewno może zaufać najpotężniejszemu zabójcy na ziemi?
Kup Zachwianie w ulubionej księgarni
- 2013 2
- Diabły&Anioły czyli dyżurna półka satanistyczna ;) 1
- Seria/Cykl 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zachwianie
wciągająca książka, trudno się oderwać.
wciągająca książka, trudno się oderwać.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tojedna z lepszych książek jakie czytałem, z chęcią biore się za następną część
jedna z lepszych książek jakie czytałem, z chęcią biore się za następną część
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toświetna książka, trudno się oderwać.
świetna książka, trudno się oderwać.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka warta poświęcenia nocy.
Trafia do wszystkich niezaleznie od wieku.
Książka warta poświęcenia nocy.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTrafia do wszystkich niezaleznie od wieku.
książka ma świetne opisy i nietuzinkowych bohaterów. Warta przeczytania
książka ma świetne opisy i nietuzinkowych bohaterów. Warta przeczytania
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toRaczej nie należę do osób które piszą porządne opinie. Bardzo lubię tego typu książki. Uważam że jest to ksiązka warta przeczytania. kiedyś po nią sięgne ponownie
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo lubię styl autora. książka wciąga od pierwszej strony. Polecam
Bardzo lubię styl autora. książka wciąga od pierwszej strony. Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toświetna ksiązka. polecam
świetna ksiązka. polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to"- Ludzie zostali stworzeni do tego, by być kochani, a rzeczy do tego, aby być używane. Powodem, przez który na świecie panuje chaos, jest to, że rzeczy są kochane, a ludzie używani..."
Mądre słowa i świetne przesłanie na dzisiejsze czasy.
Dlaczego człowiek jest tak podły dla drugiej osoby?
Nie po to ten świat został stworzony.. :(
Super książka, polecam! :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMądre słowa i świetne przesłanie na dzisiejsze czasy.
Dlaczego człowiek jest tak podły dla drugiej osoby?
Nie po to ten świat został stworzony.. :(
Super książka, polecam! :)
Chciałbym film na podstawie tych książek, bo powiem szczerze jestem ciekawy który aktor dałby radę zagrać tak ciekawa postać! :)