Baśń jak niedźwiedź. Polskie historie. Tom I

Okładka książki Baśń jak niedźwiedź. Polskie historie. Tom I autora Gabriel Maciejewski, 9788393302710
Okładka książki Baśń jak niedźwiedź. Polskie historie. Tom I
Gabriel Maciejewski Wydawnictwo: Klinika Języka publicystyka literacka, eseje
publicystyka literacka, eseje
2011-01-01
2011-01-01

Kup Baśń jak niedźwiedź. Polskie historie. Tom I w ulubionej księgarnii

Oceny książki Baśń jak niedźwiedź. Polskie historie. Tom I

OPINIE i DYSKUSJE o książce Baśń jak niedźwiedź. Polskie historie. Tom I

Bardzo fajnie napisane różne ciekawe historie, wstęp i przyczynek do dalszych lektur autora.

Znakomite historie.

Znakomite historie.

Dziwna książka. Posprawdzałam życiorysy niektórych "bohaterów pozytywnych". Są tam i kolaboranci i współpracownicy SB. Jeden zdolny komputerowiec ofiarował się nawet skomputeryzować bazy tych tajniaków. Niektóre kawałki napisane na podstawie powieści i zmyśleń. Autor to albo skończony gamoń albo lepszy cwaniak.

252 użytkowników ma tytuł Baśń jak niedźwiedź. Polskie historie. Tom I na półkach głównych
76 użytkowników ma tytuł Baśń jak niedźwiedź. Polskie historie. Tom I na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Baśń jak niedźwiedź. Polskie historie. Tom I

Okładka książki Szkoła Nawigatorów nr 29 Oksytański Kamil Łukowski, Gabriel Maciejewski, Katarzyna Mróz, Michał Radoryski
Okładka książki Szkoła Nawigatorów. NR 28, Tekstylny Robert Haller, Władysław Jakubski, Elżbieta Kowecka, Fritz Lauterbach, Gabriel Maciejewski, Katarzyna Mróz, Michel Pastoureau, Michał Radoryski, Edmund Trepka, Adam Trojanowski, Irena Turnau, Anton Zischka
Okładka książki Szkoła Nawigatorów NR 27, Genueński Kamil Łukowski, Gabriel Maciejewski, Katarzyna Mróz, Michał Radoryski, Sergiusz Rot, Krzysztof Śpiewak

Cytaty z książki Baśń jak niedźwiedź. Polskie historie. Tom I

Gabriel Maciejewski Baśń jak niedźwiedź. Polskie historie. Tom I Zobacz więcej