Blue Exorcist Volume 02

1-4215-4033-9

Kup Blue Exorcist Volume 02 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Blue Exorcist Volume 02

OPINIE i DYSKUSJE o książce Blue Exorcist Volume 02

W tym tomie zawiązuje się ciekawy do śledzenia plan Mephisto. Ponownie - irytująco mała czcionka.

Stało się. Syn Szatana rozpoczął naukę w szkole Prawdziwego Krzyża, by zostać egzorcystą. Nauka idzie mu jak krew z nosa, a klasa uznaje go za wyrzutka. Jednak ekscentryczny dyrektor placówki - Mefistofeles - widzi potencjał w porywczym nastolatku, a raczej w jego demonicznych mocach. Już wkrótce Rin i jego towarzysze będą mogli zaprezentować swoje umiejętności podczas niezapowiedzianego egzaminu na exwire. Tymczasem walka z demonami, które przeniknęły do świata ludzi trwa w najlepsze. Yukio nie ukrywa swego niepokoju z faktu posiadania diabolicznego brata. W tym tomie poznamy nowych młodych adeptów sztuki egzorcyzmowania, a przede wszystkim motywy, które skłoniły ich do wstąpienia na drogę egzorcystów. Niektóre z nich mogą jawnie zaszkodzić Rinowi. Szczególnie te , które ma jego największy rywal Suguro? Co zrobi wychowanek mnicha, gdy dowie się, że chodzi do klasy z synem Szatana - sprawcą jego wszystkich nieszczęść? Przekonamy się w następnych tomach...

Świetna Manga, fabuła od początku zaskakuje I wciąga przez co nie mogę oderwać się od czytania. Jestem szczerze ciekaw jak dalej się to potoczy, co autor nam zaprezentuje i jak rozwinie cały świat Przedstawiony. Zapraszam też na swojego bloga https://okonapopkulture.blogspot.com/

609 użytkowników ma tytuł Blue Exorcist Volume 02 na półkach głównych
442 użytkowników ma tytuł Blue Exorcist Volume 02 na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Blue Exorcist Volume 02

Kazue Kato
Kazue Kato
Kazue Kato (加藤和恵) is a Japanese mangaka. She is the author and illustrator of the Blue Exorcist manga series. Her self-portrait in the Blue Exorcist manga features a rabbit with a bow on the left ear.

Cytaty z książki Blue Exorcist Volume 02

Dodaj cytat z książki Blue Exorcist Volume 02