Bez przebaczenia

Okładka książki Bez przebaczenia autora John Gilstrap, 9788325804107
Okładka książki Bez przebaczenia
John Gilstrap Wydawnictwo: Weltbild Cykl: Jonathan Grave (tom 1) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Jonathan Grave (tom 1)
No Mercy
2011-06-01
2011-06-01
Jerzy J. Malinowski

Kup Bez przebaczenia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Bez przebaczenia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bez przebaczenia

Bardzo dobra sensacja, bez wydumanej sensacji w fabule, to dziś rzadkość. "Bez przebaczenia" trzyma poziom pisarski, a jednocześnie jest typową kanwą scenariuszową kanwą dla kina akcji, jaki kiedyś był lubiany w hollywood. Jest super-męski główny bohater, eks-żołnierz, maszynka do zabijania, jest też wojownicza i bezkompromisowa Pani szeryf dla przeciwwagi. Są też czarne charaktery i jakiś tam spisek w tle, a także dramatyczne wydarzenia, które popychają akcję i powodują lawinę zdarzeń, w których oczywiście nie może zabraknąć motywu zemsty. A wszystko o dziwo trzyma się kupy!

Bohater zajmuje się odbijaniem porwanych ludzi, przy okazji sam jest poszukiwany przez panią szeryf - to tak w skrócie. A jeśli chodzi o ocenę - to jestem pozytywnie zaskoczony zarówno poziomem jak i akcją. Nie ma przestojów, nie ma przesady w stylu - setki kul mnie omijają, a ja zabijam jednym strzałem pięciu delikwentów. Książkę czyta się szybko i przyjemnie. Śmiało można czytać.

Bardzo dobra książka,aż nie spodziewałem się takiej.Dobrej akcji,
może fabuła nie była zbyt wygórowana.
Ot,coś podobnego,gdzieś kiedyś czytałem.Lecz tu,bardzo dobrze to dopracowano.
Pewnie jest to książka z gatunków,na szybkie przeczytanie.Ale miło było to przeczytać.

Bardzo dobra książka,aż nie spodziewałem się takiej.Dobrej akcji,
może fabuła nie była zbyt wygórowana.
Ot,coś podobnego,gdzieś kiedyś czytałem.Lecz tu,bardzo dobrze to dopracowano.

255 użytkowników ma tytuł Bez przebaczenia na półkach głównych
69 użytkowników ma tytuł Bez przebaczenia na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Bez przebaczenia

Okładka książki Miedziana bransoleta Linda Barnes, Brett Battles, Lee Child, David Corbett, Jeffery Deaver, Joseph Finder, Jim Fusilli, John Gilstrap, David Hewson, Jon Land, David Liss, Gayle Lynds, P.J. Parrish, James Phelan, Lisa Scottoline, Jenny Siler
Okładka książki Manuskrypt Chopina Lee Child, David Corbett, Jeffery Deaver, Joseph Finder, Jim Fusilli, John Gilstrap, James Grady, David Hewson, John Ramsey Miller, P.J. Parrish, Ralph Pezzullo, S. J. Rozan, Lisa Scottoline, Peter Spiegelman, Erica Spindler
Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Toksyna; Only love; Ucieczka Natana; Biała puma Robin Cook, John Gilstrap, Ronald Douglas Lawrence, Erich Segal

Cytaty z książki Bez przebaczenia

Dodaj cytat z książki Bez przebaczenia