forum Grupy użytkowników Blogowi Recenzenci

Nowe recenzje i posty

Avenix
utworzył 04.05.2014 o 20:00

odpowiedzi [2207]

Niezalogowany
Aby napisać wiadomość zaloguj się
Sortuj:
electric_cat 09.05.2020 22:01
Bibliotekarka

Cześć, pozwolę sobie na małą prywatę. Na fp Magazynu Biały Kruk wrzuciliśmy ankietę, bo potrzebuję Waszej rady, co teraz czytać. Klikniecie?

https://tiny.pl/7tmw3

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
milanowa 26.04.2020 09:31
Czytelniczka

Zapraszam na recenzję książki Jodi Picoult "To, co zostało"
https://pobudzwyobraznie.blogspot.com

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Czytelniczka

Recenzja książki Agnieszki Pyzel ,,Okruchy lustra". Zapraszam :)

http://miedzy-zakladkami.blogspot.com/2020/03/okruchy-lustra.html

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Łędina 21.03.2020 20:05
Czytelniczka


Zapoznawanie się z książkami w ich oryginalnej wersji, umożliwia nam doskonalenie języka. Wzbogaca nasze słownictwo, jak również pozwala utrwalić jego pisownię. Zamieszczone poniżej pozycje są w języku angielskim. Można je pobrać bezpłatnie i zgodnie z prawem. Pamiętajcie jednak, że nadal są to prace chronione prawem autorskim, więc nie wolno ich wykorzystywać do celów...

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post więcej
Łędina 10.04.2020 16:38
Czytelniczka

Zważając na popularność, jaką cieszą się darmowe ebooki w języku angielskim na moim blogu, postanowiłam uzupełnić ich listę o dodatkowe pozycje.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Niezalogowany
Aby napisać wiadomość zaloguj się
Foxiss 20.01.2020 21:47
Czytelniczka

Jeśli ktoś miałby ochotę, zapraszam do mnie. W najnowszym poście przedstawiłam mój TBR na resztę zimy tego roku (bo nie ma co ukrywać, kalendarzowo co prawda już trochę trwa, ale pogodowo jeszcze nas nie odwiedziła w tym roku ;) )

https://stosikksiazkowy.blogspot.com/2020/01/tbr-na-zime-2020.html

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Kurusia 15.01.2020 20:53
Czytelniczka

Zapraszam serdecznie do mojej recenzji kolejnej części przygód komisarza Deryły - książki "Trauma" Maxa Czornyja: http://womancave.pl/trauma-nowa-sprawa-komisarza-deryly/

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Łędina 10.01.2020 19:20
Czytelniczka


Widok zza okna może na to nie wskazuje, ale rozpoczął się okres zimowych ferii. To oznacza, że minęło nieco czasu od letnich wakacji. Czasu, podczas którego pojawiło się kilka seriali na postawie książek i komiksów, z jakimi warto się zapoznać.

Link: https://ksiazkizaginajaczasoprzestrzen.blogspot.com/2020/01/seriale-na-podstawie-ksiazek-i-komiksow.html#more

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Łędina 23.12.2019 16:08
Czytelniczka


Fanfilm to produkcja filmowa inspirowana znanymi produktami kultury masowej, najczęściej filmami, komiksami lub grami komputerowymi. Fanfilm, jak wskazuje na to nazwa, jest produkcją stworzoną przez fanów, najczęściej amatorów niemających nic wspólnego z przemysłem filmowym, rzadziej przez profesjonalistów. Ich dzieła są produkcjami niekomercyjnymi, rozpowszechnianymi...

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post więcej
Aleksandra 22.12.2019 11:40
Czytelniczka

Trzecia część spod pióra Rachel Abbott za mną, a ja wciąż zastanawiam się, co w jej twórczości jest takiego przyciągającego?
http://www.pierwszadamaoksiazkach.pl/spij-spokojnie-rachel-abbott/

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Łędina 14.11.2019 17:38
Czytelniczka


Umieszczone w poście dzieła literackie zostały udostępnione przez autorów, więc można ściągać je bezpłatnie. Nadal jednak są to prace chronione prawem autorskim, więc bez posiadania zezwolenia ich twórców nie wolno ich wykorzystywać do celów komercyjnych, ani wprowadzać do tekstu żadnych zmian.

Link:...

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post więcej
Reklama
zgłoś błąd