Marzenia Kaliny

Okładka książki Marzenia Kaliny autora Aneta Krasińska, 9788376746586
Okładka książki Marzenia Kaliny
Aneta Krasińska Wydawnictwo: Replika Cykl: Małe tęsknoty (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Małe tęsknoty (tom 1)
2017-01-01
2017-01-01

Kup Marzenia Kaliny w ulubionej księgarnii

Oceny książki Marzenia Kaliny

OPINIE i DYSKUSJE o książce Marzenia Kaliny

Całość przewidywalna. Bohaterki oprócz tego, że zagubione to wszystkie podobne do siebie. Po za tym okropnie się nudziłam czytając te książkę.

Nie siegnęłabym raczej po tę książkę, ale dostałam jeden z trzech tomów od wydawnictwa w prezencie, więc dokupiłam pozostałe dwa tomy z drugiej ręki i ......całkiem sympatycznie odebrałam. Nie jest to literatura z wyższej półki - wiadomo, ale czasami też można coś lżejszego przeczytać.

Kalina- starania kaliny o dziecko. Invitro itp. Kochający mąż. Kiedy sie wszystko udało w dniu którym się dowiedziała o tej cudownej wieści spowodowała wypadak. A raczej kobieta wtargnęła na ulice a kalina nie zdążyła wyhamować. Kalina jest również cudowna nauczycielka w przedszkolu.chce spotkać soe z ofiarami wypadku.
LENA- młoda nastolatka matka alkoholiczka, ojciec schorowany nie potrafi o siebie zadbać, a co dopiero o córkę. Lena tuła się po rodzinach zastępczych. Trafia na ostatnia biedna ale wyrozumiały i opiekuńcza. W szkole uczyła sie dobrze. Poznała starszego mężczyznę który dawał jej kase na nowe ciuchy. próbował ja zgwałcić, kiedy poszli do aquaparku. Również brała udział w wypadku.
ELŻBIETA WSPANIAŁA malarka niedoceniana. Wkońcu jej los sie odwrócił. Sprzedała cykl 6 obrazów. Niestety nie zostało to zrealizowane ponieważ wypadek pokrzyżował jej plany. Elżbieta miała próbę samobójczą spowodowana nieszczęśliwa miłością. Trafiła do psychiatry potem psycholog.powoli wychodziła z depresji. Niestety los bywa okrutny i znów na mieście spotyka wykładowcę w którym tak sie kochała. Powracają demony przeszłości. Kiedybposzka na jego wykład i dowiedziała sie ze nigdy nikogo nie kocha. Kobieta na nowo sie załamuje i wpada pod auto Kaliny. Te trzy kobiety połączył wypadek.

LENA- młoda nastolatka matka alkoholiczka, ojciec...

312 użytkowników ma tytuł Marzenia Kaliny na półkach głównych
52 użytkowników ma tytuł Marzenia Kaliny na półkach dodatkowych