Złota księga bajek. Disney Junior. Najpopularniejsi bohaterowie Disney Junior

- literatura dziecięca
- Złota Księga Bajek
- 2014-10-06
- 2014-10-06
Odkryj magiczny świat najpopularniejszych bohaterów Disney Junior! Przeczytaj o przygodach jej wysokość Zosi, Dosi i jej kliniki dla pluszaków, Jakea i Piratów z Nibylandii a także Mikiego i jego przyjaciół z klubu. Nowe opowiadania o znanych bohaterach wzruszą, rozbawią i pobudzą wyobraźnię. Zawsze jest dobry czas na bajkę.
Kup Złota księga bajek. Disney Junior. Najpopularniejsi bohaterowie Disney Junior w ulubionej księgarni
Oceny książki Złota księga bajek. Disney Junior. Najpopularniejsi bohaterowie Disney Junior
29 użytkowników ma tytuł Złota księga bajek. Disney Junior. Najpopularniejsi bohaterowie Disney Junior na półkach głównych- Przeczytane 26
- Seryjne 1
- Czytam Julce 1
- Ksiązki chłopaków :) 1
- Książki córki 💞 1
- Półka Zosi 1
- Półka Karinki 1
- Czytane z córką 1
Tagi i tematy do książki Złota księga bajek. Disney Junior. Najpopularniejsi bohaterowie Disney Junior
Cytaty z książki Złota księga bajek. Disney Junior. Najpopularniejsi bohaterowie Disney Junior
Dodaj cytat z książki Złota księga bajek. Disney Junior. Najpopularniejsi bohaterowie Disney Junior
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Złota księga bajek. Disney Junior. Najpopularniejsi bohaterowie Disney Junior
Do "Złotej księgi Bajek - Zaczarowany Zwierzyniec" bardzo szybko dołaczył egzemplarz "Najpopularniejsi Bohaterowie Disney Junior", których mój syn uwielbia - każdych, bez wyjątku, chociaż niektóre są bardziej "dziewczyńskie". Tak jak wcześniejsza książka ta również ma piękne ilustracje, bajeczki są proste i zrozumiałe dla dziecka, i jest bardzo aktywne podczas czytania. Emocjonuje się przy każdej z nich i już teraz czytamy ją po raz drugi.
Książka zawiera:
-Jej Wysokość Zosia - dwie bajki
-Klinika dla pluszaków - trzy bajki
-Minnie - dwie bajki
-Klub Przyjaciół Myszki Miki - trzy bajki
-Jake i piraci z Nibylandii - dwie bajki
Również szczerze i gorąco polecam - szczególnie tym młodszym dzieciom.