Piąta fala. Bezkresne morze

Okładka książki Piąta fala. Bezkresne morze autora Rick Yancey, 9788375152906
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Piąta fala. Bezkresne morze
Rick Yancey Wydawnictwo: Otwarte Cykl: Piąta fala (tom 2) fantasy, science fiction
Piąta fala (tom 2)

Oceny książki Piąta fala. Bezkresne morze

OPINIE i DYSKUSJE o książce Piąta fala. Bezkresne morze

7.5

7.5

Trochę zajęło mi czytanie tej książki. Z początku nie podobało mi się, że w kolejnych rozdziałach narratorem jest inny bohater. Ale dzięki temu możemy ich poznać i lepiej zrozumieć.

W tej książce poruszyła mniej tylko historia "Pączka". Kilka stron chwytających za sercę.

4901 użytkowników ma tytuł Piąta fala. Bezkresne morze na półkach głównych
1257 użytkowników ma tytuł Piąta fala. Bezkresne morze na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Piąta fala. Bezkresne morze

Rick Yancey
Rick Yancey
Amerykański autor kilkunastu książek, które zostały wydane w kilkudziesięciu krajach oraz zdobyły wiele nagród na całym świecie. Najnowsza powieść, „Piąta fala”, to pierwsza książka science fiction w jego dorobku. Premierę miała w maju 2013 roku, a prawa do jej ekranizacji natychmiast zostały kupione przez GK Films i Sony Pictures. Kosmici i koniec świata to tematy, którymi Yancey jest zafascynowany. W 2004 roku rzucił pracę i od tego czasu pisze prawie codziennie, bo uważa, że to najlepsza droga, by marzenia stały się rzeczywistością.

Cytaty z książki Piąta fala. Bezkresne morze

Video