Transmetropolitan #1: Powrót na ulicę

- komiksy
- Transmetropolitan (tom 1)
- Transmetropolitan, Vol. 1: Back on the Street
- 2002-06-01
- 2002-06-01
- 2009-03-11
- Adam Biały
Tutaj więc, zebrana w jednym schludnym zeszycie, jest pierwsza historia z sagi Transmetropolitan. Tutaj mamy miasto przepełnione każdym grzechem jaki można sobie wyobrazić i kilkoma, które wyobrażono za nas. Mamy tu Pająka Jeruzalem, dziwacznego, żałosnego łajdaka, który przeprowadzi was przez ten Babilon przyszłości. Mamy tu najwspanialszy, najczarniejszy humor i najczystszą nienawiść, oraz poczucie sprawiedliwości przecedzone przez zaciśnięte zęby. Jest tu też, tak niespodziewana i naturalna jak łzy striptizerki, mała cząstka zwykłej ludzkości.
Kup Transmetropolitan #1: Powrót na ulicę w ulubionej księgarni
Oceny książki Transmetropolitan #1: Powrót na ulicę
178 użytkowników ma tytuł Transmetropolitan #1: Powrót na ulicę na półkach głównych- Przeczytane 120
- Komiksy 19
- 2018 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Transmetropolitan #1: Powrót na ulicę
zbyt niesmieszne i tego nawet fajny cyberpunkowy klimacik nie naprawi
zbyt niesmieszne i tego nawet fajny cyberpunkowy klimacik nie naprawi
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCiężki i mocny choć często mocno humorystyczny komiks. Może zniesmaczyć ale NA PEWNO warto przeczytać z otwartym umysłem całą serię - chociażby po to, żeby móc krytykować.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo ciekawa historia i świat. Super narysowane
Bardzo ciekawa historia i świat. Super narysowane
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toeee....... no raczej nie.
eee....... no raczej nie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKomiks znajdujący się w większości top list, a jednak tak słabo wypada w treści. Wizualnie trochę nadrabia, bo jest całkiem przyjemny. Można przejrzeć (opinia o całej serii)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNiezłe. Zobaczymy, co będzie dalej.
Niezłe. Zobaczymy, co będzie dalej.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPająk Jeruzalem - zakała społeczeństwa? Bez zasad, moralności, sumienia. Celnym komentarzem, ostrym słowem rozwali system? Na pewno wstrząśnie, opluje i rozgniecie butem. Marazm przesiąkniętego zgnilizną i znieczulicą miasta opadnie.
Cyberpunk, anarchia i jazda bez trzymanki.
Do komiksu warto zajrzeć.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzy miasto jest tak bardzo złe, gorsze od tego co znamy z historii, widzieliśmy i widzimy na co dzień? Nie, ma tylko nową scenerię.
Cyberpunk,...