DZIKIE SERCE. Jak obudzić w sobie pierwotną moc i żyć na własnych zasadach

- poradniki
- Modelowanie Sukcesu (tom 7)
- Quantum Doctrine
- 2025-06-15
- 2025-06-15
„DZIKIE SERCE: Jak obudzić w sobie pierwotną moc i żyć na własnych zasadach” to wyjątkowa książka rozwojowa dla kobiet i mężczyzn, którzy czują, że życie, które prowadzą, nie jest w pełni ich własne — i są gotowi to zmienić. Napisana z rozmachem, głębią i odwagą, łączy praktyczne narzędzia pracy z ciałem, świadomością i codziennością z duchową precyzją oraz mistyczną inspiracją.
To przewodnik dla tych, którzy chcą wyjść poza utarte schematy, przekroczyć ograniczenia wewnętrznego sabotażysty i odzyskać naturalną moc decydowania o sobie. Dzięki autorskiej strukturze książka prowadzi czytelniczkę i czytelnika przez cztery etapy wewnętrznej transformacji: Przebudzenie, Przetrwanie, Przemianę i Integrację. Każdy rozdział zawiera konkretne ćwiczenia, medytacje, rytuały i mapy świadomości, które pomagają realnie wdrożyć zmianę — bez potrzeby wyjazdu w góry czy ucieczki od miejskiego życia.
Idealna dla osób poszukujących autentyczności, sensu i siły w codzienności. To książka, która nie moralizuje — ale inspiruje. Nie daje gotowych recept — ale prowadzi do własnych odpowiedzi. Nie obiecuje iluzji — lecz przywraca kontakt z realną, dziką i suwerenną wersją siebie.
Rekomendowana dla:
Czytelniczek i czytelników zainteresowanych rozwojem osobistym, duchowością, psychologią i ciałem
Osób poszukujących autentycznego stylu życia poza utartym schematem
„Dzikie Serce” to książka, która żyje razem z czytelnikiem — i razem z nim się zmienia.
Kup DZIKIE SERCE. Jak obudzić w sobie pierwotną moc i żyć na własnych zasadach w ulubionej księgarni
Oceny książki DZIKIE SERCE. Jak obudzić w sobie pierwotną moc i żyć na własnych zasadach
Tagi i tematy do książki DZIKIE SERCE. Jak obudzić w sobie pierwotną moc i żyć na własnych zasadach
Cytaty z książki DZIKIE SERCE. Jak obudzić w sobie pierwotną moc i żyć na własnych zasadach
Czym jest Dzikie Serce? Nie jest to jedynie poetycka figura ani sentymentalny obraz powrotu do lasu, do nagiej skóry dotykającej ziemi czy do ognia rozpalonego pod gołym niebem. Dzikie Serce to coś znacznie głębszego, bardziej fundamentalnego. To nie wyobrażenie, lecz wewnętrzna struktura twojej tożsamości, zakorzeniona w kodzie istnienia, który pamięta jeszcze czasy, zanim pod...
Rozwiń

OPINIE i DYSKUSJE o książce DZIKIE SERCE. Jak obudzić w sobie pierwotną moc i żyć na własnych zasadach