Trup w szafie

Trup w szafie
2024-01-25
2024-01-25
24 min.

Kup Trup w szafie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Trup w szafie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Trup w szafie

8 użytkowników ma tytuł Trup w szafie na półkach głównych
4 użytkowników ma tytuł Trup w szafie na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Trup w szafie

Okładka książki Fantazje Zielonogórskie. Wino, kobiety i śpiew. Antologia opowiadań fantastycznych Jarosław Ciunik, Marek Daniluk, Łukasz Dubianowski, Michał Figoń, Katarzyna Harmak, Anna Kłodnicka, Seweryn Kołodziejski, Jan Kwiatkowski, Martyna Lasecka, Marcin Bartosz Łukasiewicz, Igor Myszkiewicz, Michał Organiściak, Róża Puchała, Kamila Szmigiel, Paweł Wącławski, Piotr Wojnarowicz, Michał Wyzga
Okładka książki Pulpitacje #1 Dagmara Adwentowska, Tomek Bilski, Agata Cieplik, Jakub Ćwiek, Aleksander Daukszewicz, Gaja Grzegorzewska, Andrzej Kwiecień, Olga Niziołek, Michał Organiściak, Anna Robak-Reczek, Jerzy Rzymowski, Jagoda Smyczek, Bartosz Szczygielski, Kajetan Szokalski, Maciej Staszek Tomaszewicz, Joanna Ufnalska, Agnieszka Włoka, Mateusz Wójcik
Okładka książki Pulpitacje #2 Beata Baran, Filip Chrzuszcz, Izabela Grabda, Michał Organiściak, Jakub Pawełek, Łukasz Radecki, Jerzy Rzymowski, Marta Sobiecka, Kajetan Szokalski, Herbert George Wells, Mateusz Woźniak
Okładka książki Pigmalion fantastyki. Jubileuszowy zbiór opowiadań konkursowych. Aneta Borewicz, Blanka Borkowska, Kacper Cecuda, Michał Ciepliński, Karolina Czak, Roland Hensoldt, Katarzyna Kolasa, Olga Niziołek, Michał Organiściak, Krzysztof Radzikowski, Radosław Rak, Agnieszka Szady
Okładka książki Fantazje zielonogórskie. Antologia opowiadań fantastycznych Dagmara Adwentowska, Aleksander Daukszewicz, Jacek Katos Katarzyński, Anna Konstanty, Michał Organiściak, Marek Palutkiewicz, Alfred Siatecki
Michał Organiściak
Michał Organiściak
rocznik 76’ miłośnik szeroko pojmowanej fantastyki, jeden z prekursorów ruchu rekonstrukcyjnego i cosplayer. Z wykształcenia pedagog z zamiłowania opowiadacz historii, laureat paru konkursów literackich, podróżnik i wieczny optymista. Zwolennik postrzegania życia jako niekończącego się pasma sukcesów, szklankę widzi do połowy pełną, a na cmentarzu dostrzega same plusy.

Cytaty z książki Trup w szafie

Dodaj cytat z książki Trup w szafie