Gdy zapłacze rajski ptak

Okładka książki Gdy zapłacze rajski ptak autora Martyna Raduchowska, 9788368005950
Okładka książki Gdy zapłacze rajski ptak
Martyna Raduchowska Wydawnictwo: Wydawnictwo Mięta Cykl: Szamanka od umarlaków (tom 2.1) fantasy, science fiction
Szamanka od umarlaków (tom 2.1)
2025-01-21
2025-01-21

Kup Gdy zapłacze rajski ptak w ulubionej księgarnii

Oceny książki Gdy zapłacze rajski ptak

OPINIE i DYSKUSJE o książce Gdy zapłacze rajski ptak

Gdy zapłacze rajski ptak to alegoryczna opowieść o zmaganiu się z depresją. Stylistycznie jest to zupełnie inna bajka niż główna seria, mocno introspekcyjna.

Niestety postać Joanny irytuje mnie od samego początku jej istnienia, więc i tutaj trudno było mi się zaangażować. Ten prequel do drugiego tomu to raczej dodatek niż istotny element całej historii.

Tom jest oznaczony jako 2.1, ale chronologicznie dałbym mu 1.5 - wydarzenia dzieją się przed tomem drugim

Bardzo fajne opowiadanie, uzupełnienie historii o Joannie.

Bardzo fajne opowiadanie, uzupełnienie historii o Joannie.

357 użytkowników ma tytuł Gdy zapłacze rajski ptak na półkach głównych
99 użytkowników ma tytuł Gdy zapłacze rajski ptak na półkach dodatkowych

Okładka książki Kwiat paproci i inne legendy słowiańskie Paulina Hendel, Aneta Jadowska, Marta Kisiel, Marta Krajewska, Agnieszka Kulbat, Katarzyna Berenika Miszczuk, Martyna Raduchowska, Jagna Rolska, Małgorzata Starosta, Anna Szumacher
Okładka książki Harde Bestie Ewa Białołęcka, Krystyna Chodorowska, Agnieszka Hałas, Anna Hrycyszyn, Aneta Jadowska, Aleksandra Janusz, Anna Kańtoch, Marta Kisiel, Magdalena Kubasiewicz, Anna Nieznaj, Martyna Raduchowska, Milena Wójtowicz, Aleksandra Zielińska

Okładka książki Weles. Opowieści z podziemia Grzegorz Gajek, Wiktoria Korzeniewska, Marta Krajewska, Monika Maciewicz, Paweł Majka, Łukasz Malinowski, Franciszek M. Piątkowski, Aleksandra Seliga, Marcin Sindera, Magdalena Wolff
Okładka książki Ucieczka Apsary. Część 1 Katarzyna Podstawek, Katarzyna Rutowska
Ucieczka Apsary. Część 1 Katarzyna Podstawek, Katarzyna Rutowska

Cytaty z książki Gdy zapłacze rajski ptak

Dodaj cytat z książki Gdy zapłacze rajski ptak