Five Nights at Freddy's: Akta Security Breach. Oficjalny przewodnik

Okładka książki Five Nights at Freddy's: Akta Security Breach. Oficjalny przewodnik autora Scott Cawthon, 9788368262032
Scott Cawthon Wydawnictwo: Feeria Young literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
The Security Breach Files (Updated Edition): An AFK Book (Five Nights at Freddy's
2024-11-27
2024-11-27
9788368262032
Jarosław Irzykowski

Kup Five Nights at Freddy's: Akta Security Breach. Oficjalny przewodnik w ulubionej księgarnii

Oceny książki Five Nights at Freddy's: Akta Security Breach. Oficjalny przewodnik

OPINIE i DYSKUSJE o książce Five Nights at Freddy's: Akta Security Breach. Oficjalny przewodnik

Zakładam, że już wszyscy prezenty macie kupione, prawda? Praaaawda?😅 no chyba że znajdzie się tu jakaś zabłąkana dusza tak jak ja, której brakuje jeszcze dokupić małe co nie co i dziś będzie szaleć po sklepach na ostatnią chwilę! Jeśli jednak jakimś cudem nie macie coś dla swoich najmłodszych członków rodziny, a są fanami całego uniwersum Playtime czy Freddy Fazbear to przychodzę do Was z propozycją na ostatnią chwilę!

Genialne przewodniki po światach Freddego i Poppy. W tych książkach macie wszystko, co z pewnością zainteresuje młodszych miłośników. Sprawdzające się przewodniki, by móc zapoznać się ze wszystkim, czego jeszcze nie wiemy w tym temacie. Moje dziewczyny dostały już te książki w prezencie na Mikołaja i nie ma dnia, aby nie miały ich w ręku. Poważnie! Czytają, dowiadują się różnych ciekawostek i są podekscytowane, gdy dowiedzą się czegoś o czym dotychczas nie miały pojęcia. I choć osobiście nie rozumiem tego całego uniwersum to wiem, że ogólnie u dzieciaków jest to na topie i faza na to trwa w najlepsze!

Świat książek z serii "Five Nights at Freddy's" się powiększa i tym razem wraca do nas z "Akta Security Breach. Oficjalny przewodnik. Five Nights at Freddy's".
Nie da się ukryć, że całe uniwersum FNAF'a jest ogromne, a grając w niego idzie się pogubić. Na szczęście wydawnictwo Feeria Young nas nie zawodzi.
Dzięki "Aktom Security Breach" dowiadujemy się, nie tylko, historii całej gry, ale również dostajemy wskazówki i ciekawostki z gry oraz informacje na temat tego, jak ją przejść.
Kolejnym plusem książki jest jej wydanie. Myślę, że gdyby zamiast ciekawych zdjęć oraz zwięzłego języka, byłyby czyste strony z masą tekstu, to nie byłoby, to w tak dużym stopniu zachęcające i ciekawe, jak jest teraz.
Podczas zagłębiania się w ten tytuł, można dowiedzieć się wielu rzeczy, których nie dane było nam zauważyć podczas samego grania, co uważam, że jest wielkim plusem, ponieważ wszelkie niewiadome, które zrodziły się w naszej głowie, rozwiązują się przy czytaniu "Akt Security Breach".
Przeczytałam tą książkę już jakiś czas temu, lecz bardzo lubię do niej wracać. Grafika, język, informacje o grze, to wszystko zachęca mnie do ponownego przeczytania.
Podsumowując, uważam, że Feeria Young po raz kolejny nas nie zawiodło i jako wydawnictwo tworzą najlepsze książki z uniwersum FNAF'a, tak, aby fani byli usatysfakcjonowani oraz zadowoleni. Jeżeli sami lubicie Freddy'ego i jego przyjaciół lub znacie kogoś takiego, to "Akta Security Breach. Oficjalny przewodnik. Five Nights at Freddy's", będzie idealnym prezentem na każdą okazję.

Dzięki "Aktom Security Breach" dowiadujemy się, nie tylko, historii...

10 użytkowników ma tytuł Five Nights at Freddy's: Akta Security Breach. Oficjalny przewodnik na półkach głównych

Okładka książki B7-2 Scott Cawthon, Kelly Parra, Andrea Waggener
B7-2 Scott Cawthon, Kelly Parra, Andrea Waggener
Okładka książki Tiger Rock Scott Cawthon, Kelly Parra, Andrea Waggener
Tiger Rock Scott Cawthon, Kelly Parra, Andrea Waggener
Scott Cawthon
Scott Cawthon
Scott to projektant gier i pisarz. Można go najlepiej znać z serii gier "Five Nights at Freddy's".

Cytaty z książki Five Nights at Freddy's: Akta Security Breach. Oficjalny przewodnik

Dodaj cytat z książki Five Nights at Freddy's: Akta Security Breach. Oficjalny przewodnik