Bądź ze mną

Okładka książki Bądź ze mną autora Jennifer L. Armentrout, 9788328729995
Okładka książki Bądź ze mną
Jennifer L. Armentrout Wydawnictwo: Muza Cykl: Zaczekaj na mnie (Jennifer L. Armentrout) (tom 3) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Zaczekaj na mnie (Jennifer L. Armentrout) (tom 3)
Be with Me
2024-02-14
2014-06-17
2014-02-04

Kup Bądź ze mną w ulubionej księgarnii

Oceny książki Bądź ze mną

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bądź ze mną

Zapowiadał się lekki, przyjemny romans. Taki, który czyta się bez większych oczekiwań.

Ku mojemu zaskoczeniu dostałam coś znacznie więcej.
Emocje.
I przeszłość, która mocno wpływa na teraźniejszość.

Ta historia dobrze pokazuje, że nie wszystko zależy od sytuacji, które nas spotykają.
Dużo więcej zależy od tego, co z nimi robimy.
Co z nich wyciągamy.

Myślałam, że to młodzieżowy romans z potencjałem na coś poważniejszego, i w pewnym sensie tak było.
Ale Teresa i Jose zaczynają z dużo większym bagażem, niż się spodziewałam.

Radzą sobie z nim tak, jak potrafią.
Czasem doprowadzają mnie do szału.
Czasem budzą sympatię.

I chyba właśnie przez to są tacy ludzcy.
I tym mnie kupiła autorka.

Ku mojemu zaskoczeniu dostałam coś znacznie więcej.
Emocje.
I przeszłość, która mocno wpływa na teraźniejszość.

Dużo więcej zależy od tego, co z nimi robimy.
Co z nich wyciągamy.

Myślałam, że to...

Już kiedyś czytałam tą książkę, ale dalej daje mi ona sporo frajdy i wzruszenia.

Zawsze myślałam , że nie ma możliwości żebym jednocześnie daną postać lubiła, ale również jej nie trawiła. Myślałam że to się samoistnie wyklucza.

Jednak postać męska jaka jest w książce ”Bądź ze mną” pokazała że naprawdę jest to możliwe. Jase choć miał czar w moich oczach, to okazał się na maksa chwiejny. To ile razy on cofał się po każdym mniejszym lub większym kroku to było coś co mega mnie irytowało. Jednak jestem świadoma że gdyby nie taka kreacja i nie takie wydarzenia, to książka mogłaby mieć o 200 stron mniej!

Mimo wszystko książka może nie jedną osobę rozkochać, bo nie jedna osoba zakocha się w tych wątkach jakie tutaj mają miejsce! Mamy na maksa słodki romans, który ma wady jak wspomniałam na początku ale jakoś dobrze mi się to czytało w ogólnym rozrachunku. Taka słodka do bólu historia, która ma w sobie ten dobrze wyważony cukier! :)

Osobiście jestem zainteresowana kolejnymi historiami innych bohaterów w tej serii! A wam polecam przeczytać pierwszy tom jakim jest ”Zaczekaj na mnie” bo może to książki dla was :)

5264 użytkowników ma tytuł Bądź ze mną na półkach głównych
727 użytkowników ma tytuł Bądź ze mną na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Bądź ze mną