Przydaj się. Siedem zasad lepszego życia

Okładka książki Przydaj się. Siedem zasad lepszego życia autora Arnold Schwarzenegger, 9788383193588
Okładka książki Przydaj się. Siedem zasad lepszego życia
Piotr Grzegorzewski, Marcin Wróbel, Paweł Bravo

Kup Przydaj się. Siedem zasad lepszego życia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Przydaj się. Siedem zasad lepszego życia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Przydaj się. Siedem zasad lepszego życia

Cieszę się że natrafiłam na te książkę. Dała mi dużo do myślenia. Pan Arnold bardzo duzo osiagnal i jest insporacją dla wielu osób na świecie.

Bardzo motywująca książka. Zbyt wielu ludzi skreśla innych tylko dlatego, że to "mięśniak" itp. Tymczasem to właśnie Arnold Schwarzenegger może posłużyć innym jako inspiracja i wzór do naśladowania. Gorąco polecam przeczytać i samemu wyrobić sobie zdanie. Mnie filozofia życiowa bohatera książki przypadła do gustu i uważam, że należy z niej czerpać całymi garściami.

Jakze marzy mi sie swiat ludzi mocnych. Niekoniecznie silnych, w pojeciu fizycznym, choc krzepa sie czasem przydaje. Nie trzeba placic tragarzom, a i na silowni mozna zaoszczedzic dzwigajac to co na codzien i od swiata przytachac trzeba. Pojawia sie wtedy gotowosc. Przekopanie ogrodka niestraszne, a i w dziob nielatwo dostac. Bardziej chodzi tu jednak o wewnetrzna moc, ktora wylewa sie na zewnatrz.
Opowiesc Arnolda pokazuje czlowieka, ktory jest szczery, konsekwentny, pelen determinacji w dazeniu do celu, pomocny etc. Po prostu Terminator. Lubie ludzi, ktorzy rozwiazuja problemy zamiast je stwarzac. Pracowac i rozwijac sie zamiast lezec i narzekac. Motywujaca jest ksiazka Arnolda i pozwala cieszyc sie, ze sa na swiecie optymisci. Dzialajacy. Z otwarta glowa i sercem. Zmieniajacy swiat wokol. Normalny i niezwykly jednoczesnie.
Polecam Wam bardzo.
Socjalistow moze zirytowac.

522 użytkowników ma tytuł Przydaj się. Siedem zasad lepszego życia na półkach głównych
64 użytkowników ma tytuł Przydaj się. Siedem zasad lepszego życia na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Przydaj się. Siedem zasad lepszego życia

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger rozpoczął karierę jako kulturysta, wielokrotnie zdobywając nagrody w prestiżowych konkursach: Mr. World, Mr. Universe, Mr. International, Mr. Europe, oraz 7-krotnie Mr. Olympia. Jego muskulatura (wzrost 188 cm, waga 115 kg, obwód klatki piersiowej 155 cm, obwód w pasie 86 cm) w opinii wielu osób zapewniła mu tytuł "kulturysty wszech czasów" ("Mr. Everything"). Karierę aktorską rozpoczął grając w filmie Herkules w Nowym Jorku (1970),następnie przyszły Conan Barbarzyńca (1982),Terminator (1984),Commando (1985),Predator (1987),Gliniarz w przedszkolu (1990),Pamięć absolutna (1990),Prawdziwe kłamstwa (1994),Batman i Robin (1997). W jego filmografii znajduje się też dokument Pumping Iron (1977),dokumentujący jego przygotowania do konkursów Mr. Universe i Mr. Olympia. Arnold Schwarzenegger w 2003, kiedy został gubernatorem Kalifornii, skończył z karierą aktorską. W ostatnim filmie zagrał w 2004 roku epizodyczną rolę.

Cytaty z książki Przydaj się. Siedem zasad lepszego życia

Arnold Schwarzenegger Przydaj się. Siedem zasad lepszego życia Zobacz więcej