Łowcy relikwii

Space relic hunters
2023-08-24
2023-08-24
Paweł Łapiński

Kup Łowcy relikwii w ulubionej księgarnii

Oceny książki Łowcy relikwii

OPINIE i DYSKUSJE o książce Łowcy relikwii

Na półkach: , , , ,

Uroczo zilustrowany. Fabuła chwilami za bardzo przyśpiesza jakby gubiąc klatki ze scen. Pomysł na fabułę ciekawy ale...

Dobry początek słaby koniec. Dobre pomysły, wiara w ciąg alkoholowy. Fabuła kręci się wokół religii, ale nie katolickiej, co jest na plus

Fajny komiks, ciekawy świat, interesujące postacie ALE, i to jest problem bo czuć jak coś w tej serii brakuje. Może bardziej pogłębionych postaci, historia świata jest fajna ale za mała, dużo informacji brakuje przez co czuję jakby to był dodatek do większej historii. Zapraszam też na swojego bloga https://okonapopkulture.blogspot.com/

58 użytkowników ma tytuł Łowcy relikwii na półkach głównych
29 użytkowników ma tytuł Łowcy relikwii na półkach dodatkowych

Okładka książki Superman. Świat Agustin Alessio, Ethem Onur Bilgiç, Fabio Celoni, Jefferson Costa, Rana Daggubati, E.N. EJOB, Bernardo Fernández, DR. EJOB GAIUS, Felix "Flix" Görmann, Jorge Jimenez, Dan Jurgens, Kai Kitagou, Stepan Kopriva, Coeurtys Minko, Satoshi Miyagawa, Marco Nucci, Marek Oleksicki, José Manuel Robledo, Sylvain Runberg, Alejandro Sanchez, Stevan Subic, Michal Suchánek, Bartosz Sztybor, Marcial Toledano Vargas, Lee Weeks
Okładka książki Conan z Cymerii - Tom 3 Didier Cassegrain, Régis Hautière, JaeKwang Park, Sylvain Runberg, Olivier Vatine
Okładka książki Zaroff, tome 2: La vengeance de Zaroff Francois Miville-Deschenes, Sylvain Runberg
Okładka książki On Mars - 2 - Samotnicy Grun, Sylvain Runberg
On Mars - 2 - Samotnicy Grun, Sylvain Runberg
Okładka książki On Mars - 1 - Nowy Świat Grun, Sylvain Runberg
On Mars - 1 - Nowy Świat Grun, Sylvain Runberg
Okładka książki Kroniki Under Yorku - 1 - Klątwa Mirka Andolfo, Sylvain Runberg
Kroniki Under Yorku - 1 - Klątwa Mirka Andolfo, Sylvain Runberg

Okładka książki Baltimore. Tom 2 Christopher Golden, Michelle Madsen, Mike Mignola, Ben Stenbeck, Dave Stewart
Okładka książki Parker. Tom 1 Darwyn Cooke, Richard Stark
Parker. Tom 1 Darwyn Cooke, Richard Stark
Okładka książki Arka Romain Benassaya, Joann Urgell
Arka Romain Benassaya, Joann Urgell

Cytaty z książki Łowcy relikwii

Dodaj cytat z książki Łowcy relikwii