Faida. Prawo zemsty

2023-01-18

Kup Faida. Prawo zemsty w ulubionej księgarnii

Oceny książki Faida. Prawo zemsty

OPINIE i DYSKUSJE o książce Faida. Prawo zemsty

Bardzo fajna ksiazka z wątkiem romansu mafijnego między córka szefa mafii a jego pracowanikiem. Trzymajaca w napięciu do ostatniej strony. Polecam

Na początek napiszę, że ja nie lubię mafijnych książek, ale ta wpadła mi w ręce sama, więc postanowiłam ją przeczytać. Myślę jednak, że gdyby umieścić bohaterów w innych okolicznościach i zafundować im te same przygody, to dla mnie też pewne sceny były by przesadzone. Brakło mi też większego dreszczyku emocji podczas rodzącego się romansu głównych bohaterów.

Autorka bardzo ciekawie opisuje historię bohaterów. Zdecydowanie na plus jest zakazana relacja między córką szefa włoskiej mafii, a jej ochroniarzem. Obu bohaterów polubiłam. Goran jest po prostu cudowny, z kolei zachowanie Giusi w niektórych momentach mnie irytowało, ale mimo to jest ciekawą postacią. Bardzo podobały mi się dokładne opisy włoskiej mafii, nie spotkałam się z aż tak szczegółowymi. Lekkim zaskoczeniem było zakończenie tego konfliktu, którego naprawdę się nie spodziewałam. Polecam!

175 użytkowników ma tytuł Faida. Prawo zemsty na półkach głównych
33 użytkowników ma tytuł Faida. Prawo zemsty na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Faida. Prawo zemsty

Okładka książki The Ruins Małgorzata Brodzik, Alexandra Claire, Krzysztof T. Dąbrowski, Dawid Dyczko, Natalia Hermansa, Szymon Jabłoński, Anna Kucharska, Piotr Kudlik, Kamila Malec, Katarzyna Muszyńska, Dominika Saletnik, Anna Tuziak, Paula Uzarek, Patrycja Żurek
Okładka książki To nie była zwykła miłość Justyna Chmiel, Sandra Czoik, Anna Fobia, Ewa Gralla, Natalia Hermansa, Szymon Jabłoński, Anett Lievre, Ewa Maciejczuk, Katarzyna Muszyńska, Anna Tuziak, Paula Uzarek
Okładka książki Cukierek albo psikus Alexandra Claire, Sandra Czoik, Krzysztof T. Dąbrowski, Anna Fobia, Aga Kalicka, Anna Kucharska, Piotr Kudlik, Kamila Malec, Kamila Mikołajczyk, Jakub Piesta, Riva Scott, Daria Smolarek, Anna Tuziak, Paula Uzarek, Noemi Vain, Patrycja Żurek
Okładka książki Granice wyobraźni Grażyna A. Adamska, Sandra Czoik, Krzysztof T. Dąbrowski, Anna Langner, Kamila Malec, Camille O'Naill, Emilia Szelest, Anna Tuziak, Patrycja Żurek

Cytaty z książki Faida. Prawo zemsty