Opowieść starego lustra

Okładka książki Opowieść starego lustra autora Dorota Gąsiorowska, 9788324085064
Okładka książki Opowieść starego lustra
Dorota Gąsiorowska Wydawnictwo: Znak Literanova literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2022-11-09
2022-11-09

Kup Opowieść starego lustra w ulubionej księgarnii

Oceny książki Opowieść starego lustra

OPINIE i DYSKUSJE o książce Opowieść starego lustra

Klimat "Godzina pąsowej róży"
Miła odskocznia od kryminałów.

Klimat "Godzina pąsowej róży"
Miła odskocznia od kryminałów.

Temat ciekawy, podróże w czasie, ale niestety wyszło nijako. Bardzo nudna, rozwleczona niepotrzebnymi opisami książka.

Dla mnie "Opowieść starego lustra" to dwie piękne historie w jednym. Zarówno ta, toczącą się współcześnie, jak i ta w lustrze jest niesamowita. Do tego płynnie poprowadzona narracja sprawiła, że czułam się częścią tej opowieści - prawie jakbym zamieniła się w Alicję i żyła jej życiem...
Któż z nas nie chciałby mieć takiego magicznego lustra, które trafiło w ręce bohaterki?

Któż z nas nie chciałby mieć takiego magicznego lustra, które trafiło w ręce...

449 użytkowników ma tytuł Opowieść starego lustra na półkach głównych
94 użytkowników ma tytuł Opowieść starego lustra na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Opowieść starego lustra

Dorota Gąsiorowska
Dorota Gąsiorowska
Dorota Gąsiorowska – czarodziejka słowa. Autorka bestsellerowych powieści, w których rzeczywistość splata się z magią. Urodziła się w Oświęcimiu, obecnie mieszka w Krakowie. Od dzieciństwa czuła, że pisanie jest jej przeznaczone, jednak dopiero w dorosłym życiu odważyła się zrealizować swoje marzenie. W wolnych chwilach chętnie spaceruje i szuka inspiracji w naturze – kocha zarówno morze, jak i góry. Potrafi dostrzec magię i piękno w otaczającym ją świecie. Zadebiutowała powieścią Obietnica Łucji, która została wspaniale przyjęta przez czytelników. Inne dzieła autorki to m.in. powieści Antykwariat spełnionych marzeń, Karminowe serce, a także dwie bestsellerowe serie „Dni mocy" oraz „Córki żywiołów". Obecnie pisarka ma w swoim dorobku kilkanaście książek.

Cytaty z książki Opowieść starego lustra

Dorota Gąsiorowska Opowieść starego lustra Zobacz więcej
Dorota Gąsiorowska Opowieść starego lustra Zobacz więcej