Potęga zabawnego seksu

Joanna Keszka Wydawnictwo: barbarella.pl poradniki
poradniki
2020-01-01
2020-01-01

Kup Potęga zabawnego seksu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Potęga zabawnego seksu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Potęga zabawnego seksu

Potęga głupoty. Tak to jest, kiedy książki się wydaje, a nie pisze.
Zresztą przeczytajcie oficjalny opis. Już to mówi samo za siebie.
A właściwie, czy to jest książka, czy rozbudowana gazetka promocyjna?
Zaręczam, w tej tematyce są dzieła. Nie dotykajcie tej - nomen omen - "pozycji".

Potęga głupoty. Tak to jest, kiedy książki się wydaje, a nie pisze.
Zresztą przeczytajcie oficjalny opis. Już to mówi samo za siebie.
A właściwie, czy to jest książka, czy rozbudowana gazetka promocyjna?

Znam autorkę z mediów - zwariowana (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) i sexy kobieta. Namawia zwłaszcza kobiety w różnych programach tv do odkrywania swojej seksualności, robi to co lubi zawodowo - zaraża pozytywnym podejściem do seksu. Zawsze podoba mi się wielki entuzjazm Pani Keszki ;) zarówno w programach jak i w tej książce.
Z poczuciem humoru, zabawnie, dla niektórych inspirująco (dla tych nudziarzy w łóżku ;P),trochę za dużo powtórek tutaj ale...mniejsza z tym, najważniejsze że odpowiedni przekaz idzie w Polskę - bawcie się seksem! ;P. Polecam.

Z poczuciem humoru, zabawnie, dla...

Na każdym kroku jest podany link do sklepu autorki co mnie bardzo irytowało. To wyglądało tak jakby cała książka była jedną wielką reklamą. Niby 300 stron a marginesy i odstępy między linijkami tak duże że w sumie nie ma co czytać. Nie podobało mi się podejście autorki do tematu i sposób w jaki pisała, wydawało mi się to wszytko bardzo wymuszone coś w stylu starsze pokolenie używające na siłę młodzieżowych słów. Ja wiem że ta książka ma być uniwersalna i nie trzeba stosować się dosłownie do pomysłów które proponuje autorka i trzeba te pomysły dostosować do siebie ale miejscami było bardzo żenująco. Generalnie nie polecam, do tej pory jedyna książka jaką mam ochotę zwrócić.

43 użytkowników ma tytuł Potęga zabawnego seksu na półkach głównych
12 użytkowników ma tytuł Potęga zabawnego seksu na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Potęga zabawnego seksu

Dodaj cytat z książki Potęga zabawnego seksu