Ukryta pod maską

Okładka książki Ukryta pod maską autora Meghan March, 9788328376663
Okładka książki Ukryta pod maską
Meghan March Wydawnictwo: Editio Red Cykl: Sekrety i namiętności (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Sekrety i namiętności (tom 1)
Beneath This Mask
2022-02-15
2022-02-15
2014-09-04
Edyta Stępkowska

Kup Ukryta pod maską w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ukryta pod maską

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ukryta pod maską

Całkiem przyjemna, ale pozostawiła jednak jakiś niedosyt. Sama nie wiem jak do końca ocenić książkę. Nawet teraz próbując coś napisać, nie wiem jak ubrać to w słowa. Potencjał w kreacji postaci niewykorzystany, zdecydowanie zabrakło czegoś. A szkoda bo Charlie i Simon naprawdę mogli być bezprecedensową parą. Oczywiście było mnóstwo schematu i do bolało. Ja wiem, że punkt kulminacyjny musi być, ale... Nie tak bardzo oczywisty. Cóż. Powiedzmy, że dobrze się czytało, ale fabularnie średniak.

Fajna polecam

Fajna polecam

Moja najlepsza książka z ostatnich tygodni. Najbardziej żałowałam,że muszę iść do pracy i przerwać czytanie. Ta książka miała wszystko co potrzebowałam w danej chwili dla swojego serca. Ucieczkę, nowe życie, nowa ja, miłość na horyzoncie i On, zupełnie nie w tą ligę, a jednak prawdziwa miłość.

854 użytkowników ma tytuł Ukryta pod maską na półkach głównych
118 użytkowników ma tytuł Ukryta pod maską na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Ukryta pod maską

Meghan March
Meghan March
Making the jump from corporate lawyer to romance author was a leap of faith that New York Times, #1 Wall Street Journal, and USA Today bestselling author Meghan March will never regret. With over thirty titles published, she has sold millions of books in nearly a dozen languages to fellow romance-lovers around the world. A nomad at heart, she can currently be found in the woods of the Pacific Northwest, living her happily ever after with her real-life alpha hero.

Cytaty z książki Ukryta pod maską

Dodaj cytat z książki Ukryta pod maską