Siostry Niezapominajki: 1. Sen Sary

Okładka książki Siostry Niezapominajki: 1. Sen Sary autora Alessandro Barbucci, Giovanni Di Gregorio, 9788328149663
Okładka książki Siostry Niezapominajki: 1. Sen Sary
Alessandro BarbucciGiovanni Di Gregorio Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Siostry Niezapominajki (tom 1) Seria: Klub Świata Komiksu komiksy
komiksy
Siostry Niezapominajki (tom 1)
Klub Świata Komiksu
Maria Mosiewicz

Kup Siostry Niezapominajki: 1. Sen Sary w ulubionej księgarnii

Oceny książki Siostry Niezapominajki: 1. Sen Sary

OPINIE i DYSKUSJE o książce Siostry Niezapominajki: 1. Sen Sary

Kocham całą serię przeczytałam to w 1 dzień za pierwszym razem a teraz czytam od czasu do czasu wszystkie części po kolei zasłużone 10 gwiazdek polecam najbardziej rodzeństwu lub 10/12 latkom

Na półkach: , , , , ,

Wspaniała opowieść o utraconej siostrze. Myślę że może wzruszyć dzieci i czytające im mamy.
Podobno nastolatki lubią całą serię. Czytam więc dalej.

Podobno nastolatki lubią całą serię. Czytam więc dalej.

Na półkach: , , , ,

Bardzo mnie zaskoczyła. Z reguły nie patrzę na opisy komiksów, tak też było w tym przypadku. W związku z tym spodziewałam się jakiejś fantastycznej historii. Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że jej to zwykła historia trzech sióstr. Mimo to jest świetnie opowiedziana. Śliczne obrazki, serdecznie polecam dla czytelników w każdym wieku. :)

172 użytkowników ma tytuł Siostry Niezapominajki: 1. Sen Sary na półkach głównych
53 użytkowników ma tytuł Siostry Niezapominajki: 1. Sen Sary na półkach dodatkowych

Okładka książki To właśnie Donald! Alessandro Barbucci, Silvio Camboni, Giorgio Cavazzano, Bruno Concina, Gianfranco Cordara, Bruno Enna, Stefano Enna, Miguel Fernandez Martinez, Andrea Freccero, Luciano Gatto, Janet Gilbert, Per Hedman, Jørgen Jensen, Michele Mazzon, Roberta Migheli, Paola Mulazzi, Carlo Panaro, Marco Pavone, Giustina Porcelli, Victor Arriagada (Vicar) Rios, Marco Rota, Donald Soffritti, Nicola Tosolini
Okładka książki Siostry Niezapominajki: 6. Dom Tajemnic Alessandro Barbucci, Giovanni Di Gregorio
Okładka książki Ekho. Lustrzany świat - 10 - Duch w Pekinie Christophe Arleston, Alessandro Barbucci
Okładka książki Siostry Niezapominajki: 5. Trzy życzenia Alessandro Barbucci, Giovanni Di Gregorio
Okładka książki Siostry Niezapominajki: 4. Kozica i kometa Alessandro Barbucci, Giovanni Di Gregorio
Okładka książki Siostry Niezapominajki: 3. Skarb Lucilli Alessandro Barbucci, Giovanni Di Gregorio
Okładka książki Siostry Niezapominajki: 2. Miłości Kasjopei Alessandro Barbucci, Giovanni Di Gregorio

Okładka książki Catwoman. W blasku Księżyca Isaak Goodhart, Lauren Myracle
Catwoman. W blasku Księżyca Isaak Goodhart, Lauren Myracle
Okładka książki Folwark zwierzęcy - Powieść graficzna Odyr, George Orwell
Folwark zwierzęcy - Powieść graficzna Odyr, George Orwell
Okładka książki Czarodziejki W.I.T.C.H. Księga 5 Francesco Artibani, Federico Bertolucci, Paolo Campinoti, Giulia Conti, Bruno Enna, Elisabetta Gnone, Paola Mulazzi, Gianluca Panniello, Giada Perissinotto, Manuela Razzi, Daniela Vetro
Okładka książki Sisters #1: Podobieństwo rodzinne Christophe Cazenove, William Maury
Sisters #1: Podobieństwo rodzinne Christophe Cazenove, William Maury

Cytaty z książki Siostry Niezapominajki: 1. Sen Sary