Superman: Emperor Joker

Okładka książki Superman: Emperor Joker autora Mario Alquiza, Carlo Barberi, Richard Bonk, J. M. DeMatteis, Armando Durruthy, Drew Geraci, Kano, Joe Kelly, Andy Lanning, Jeph Loeb, Doug Mahnke, José Marzán Jr., John McCrea, Scott McDaniel, Ed McGuinness, Jaime Mendoza, Danny Miki, Mike Miller, Todd Nauck, Tom C. Nguyen, Duncan Rouleau, Mike Schultz, Cam Smith, 9781401211936
Okładka książki Superman: Emperor Joker

Okładka książki Pogromcy Nieznanego muszą zginąć! Jeph Loeb, Tim Sale
Pogromcy Nieznanego muszą zginąć! Jeph Loeb, Tim Sale
Okładka książki Hulk. Czerwony Hulk Jeph Loeb, Ed McGuinness, Dexter Vines
Hulk. Czerwony Hulk Jeph Loeb, Ed McGuinness, Dexter Vines
Okładka książki Batman: Tajemnica Czerwonego Kaptura Eric Battle, Shane Davis, Jim Lee, Paul Lee, Jeph Loeb, Dough Mahnke, Dustin Nguyen, Judd Winick
Okładka książki Superman/Batman: Book One Jeph Loeb, Ed McGuinness
Superman/Batman: Book One Jeph Loeb, Ed McGuinness