#Portal randkowy

Marcin Michał Wysocki Wydawnictwo: QES Agency literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2020-11-09
2020-11-09

Kup #Portal randkowy w ulubionej księgarnii

Oceny książki #Portal randkowy

OPINIE i DYSKUSJE o książce #Portal randkowy

Dobry wieczór wszystkim 😁

Miałam przyjemność przeczytać książkę pt. " Portal randkowy " Pana @mmwysockiautor . Dziękuję bardzo za ebook 😊 Przypominam że premiera książki odbyła się 9 listopada.

Książka składa się z kilku opowiadań z połowy europy i każde z nich jest zatytułowane państwem oraz miastem z którego dany bohater pochodził. Nie powiem w niektórych uśmiałam się nieziemsko ale zakończenia potrafiły być bardzo smutne i pouczające. Niestety ale w wirtualnym świecie jak i tym realnym nigdy nie możemy do końca ufać ludziom. Kto wie czy po drugiej stronie ekranu siedzi ta sama osoba co np na zdjęciu któro zostało nam wysłane. Można powiedzieć że autor tworząc tą książkę miał na celu pokazać nam jak to jest na prawdę w świecie portali randkowych. Nie mówię że wszystkie historie akurat kończą się tragicznie, bo zdażają się przypadki w których ludzie odnajdują drugą połowę właśnie na takich stronach. Dlatego bardzo polecam tą książkę z całego serduszka a Autorowi jeszcze raz dziękuję za możliwość przeczytania jej.

#portalrandkowy #bookstagram #bookstagrammer #bookstagrampl #piątek #dobrywieczór #ksiazkoholizm #ksiazkoholik #ksiazkoholiczka #ksiazkowelove #kochamksiążki #czytam #czytamksiążki #czytambolubie #czytamwszedzie #czytamwdomu #czytaniejestsexy #czytaniejestfajne #bookstagrampl #bookstagramtopasja #booklover #bookcouple #bookpic #instabook #książki #booknerd #bookmylife #ksiazkimojezycie #ksiazkimojamilosc #bookholic #bookphoto

Dobry wieczór wszystkim 😁

Opis książki wydawał i nadal wydaje sie ciekawszy. Dość prosta książka, która pozwala się zrelaksować.
Polecam dla kogoś kto szuka czegoś lekkiego

Polecam dla kogoś kto szuka czegoś lekkiego

Niestety ale strasznie długo męczyłam tą książkę. Nie wszystkie opowieści mnie zainteresowały. Niektóre historie warte byłyby głębszego rozwinięcia i możnaby śmiało stworzyć z nich odrębne powieści, to w momentach niekiedy kulminacyjnych urywały się i dla mnie to było frustrujące.

133 użytkowników ma tytuł #Portal randkowy na półkach głównych
20 użytkowników ma tytuł #Portal randkowy na półkach dodatkowych

Okładka książki Upiorne święta Jakub Bielawski, Robert Cichowlas, Jakub Ćwiek, Hanna Greń, Tomasz Hildebrandt, Graham Masterton, Adam Przechrzta, Artur Urbanowicz, Przemysław Wilczyński, Marek Zychla
Okładka książki Grzeszne święta Anna Bellon, J.B. Grajda, K.N. Haner, Kinga Litkowiec, Agnieszka Siepielska, Agata Suchocka, Paulina Świst, Anna Szafrańska, Marta W. Staniszewska, Anna Wolf
Okładka książki Niegrzeczne święta Meg Adams, Justyna Chrobak, Ewelina Dobosz, Anna Langner, Agnieszka Lingas-Łoniewska, Kinga Litkowiec, Beata Majewska, Katarzyna Berenika Miszczuk, Emilia Szelest, Robert Ziębiński

Cytaty z książki #Portal randkowy

Dodaj cytat z książki #Portal randkowy