Przyjdzie pogoda na miłość

Okładka książki Przyjdzie pogoda na miłość autora Wioletta Piasecka, 9788366573161
Okładka książki Przyjdzie pogoda na miłość
Wioletta Piasecka Wydawnictwo: Szara Godzina Cykl: Przyjdzie pogoda na miłość (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Przyjdzie pogoda na miłość (tom 1)
2020-09-30
2020-09-30

Kup Przyjdzie pogoda na miłość w ulubionej księgarnii

Oceny książki Przyjdzie pogoda na miłość

OPINIE i DYSKUSJE o książce Przyjdzie pogoda na miłość

"Przyjdzie pogoda na miłość” Jest to historia trzech przyjaciółek. Każda z nich jest inna, mają dużo przeżyć i brakuje im wiary w siebie. Książka opowiada ich losy. Joannę opuszcza narzeczony i bierze ślub z inną kobietą. Magda spodziewa się dziecka, a lekarze zdiagnozowali u niej raka piersi.
Zuzanna marzy o karierze w modelingu i wikła się w seksaferę w kręgach władzy. Wszystko ma swój czas i mimo wielu problemów i zawiłości zawsze znajduje się właściwe wyjście z sytuacji. Jest to historia o przyjaźni, zdradzie, miłości i szczęściu.

Jak dla mnie taka momentami strasznie przesłodzona i przewidywalna. Przeczytam kolejne tomy bo jestem ciekawa losów bohaterek i liczę że mnie nie zaslodzi i nie odpuszczę.

Przez koleżankę z pracy odkryłam nowa autorkę która tak lekko pisze książki :) czyta się ją "jednym tchem" polecam szczególnie na lato. A ja no cóż... Szukam kolejnych tytułów tej autorki 🙃

538 użytkowników ma tytuł Przyjdzie pogoda na miłość na półkach głównych
102 użytkowników ma tytuł Przyjdzie pogoda na miłość na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Przyjdzie pogoda na miłość

Cytaty z książki Przyjdzie pogoda na miłość

Wioletta Piasecka Przyjdzie pogoda na miłość Zobacz więcej
Wioletta Piasecka Przyjdzie pogoda na miłość Zobacz więcej